Arthur Melo je šťastný a verí, že v Barce ho čaká plno úspechov. Po tom, čo sa upísal blaugranas, poskytol svoj prvý rozhovor katalánskemu denníku Mundo Deportivo, v ktorom hovoril hneď o viacerých témach. 

Prvé dojmy

"Bol som prijatý veľmi dobre. Všetci sa tu ku mne správajú veľmi dobre. Všetci. Zamestnanci klubu, tréneri, hráči... Brazílčania v tíme mi veľmi pomáhajú taktiež. Ak mám nejaké pochybnosti, keď niečomu nerozumiem, jednoducho sa ich opýtam. Všetko to je také nádherné."

Stretnutie s Valverdem

"Privítal ma a povedal mi, že sa na mňa počas prvých dní teší, nič viac. Sú to len prvé tréningy."

Tréningový proces

"Veľa pracujeme s loptou, a to sa mi vždy páčilo. Bol to jeden z dôvodov, prečo som sem prišiel. Všetky tréningy si tu nesmierne užívam, moc Barcy spočíva práve v držaní lopty."

Prvé kontakty s Azulgranas

"Uskutočnili sa po finálovom zápase Copa Libertadores, v nasledujúci deň som sa ja, moja rodina a moji zástupcovia sme sa s ľuďmi z Barcy stretli na obede. Sadli sme si za spoločný stôl a dobrú chvíľu sme konverzovali. Dobre sme si porozumeli. Neskôr, po niekoľkých dňoch, som si uvedomil, čo sa to vlastne stalo a že šanca tu bola naozaj."

Coutinho

"V deň mojej prezentácie sme si písali, mám jeho podporu. Už čoskoro budeme spolu pôsobiť v najlepšom tíme na svete. Coutinho a ja sa poznáme z reprezentácie, je to fantastický futbalista so skvelým driblingom, páči sa mi jeho prvý dotyk s loptou. Bude mi cťou hrať po jeho boku."

Neymar

"Hovoril som aj s ním. Hovoril o meste len a len v dobrom, povedal mi, že je fantastické, všetko to boli pozitívne slová. Tvrdil, že sa mi to tu bude páčiť."

Xavi a Iniesta

"Porovnávania sa nebojím. Iniesta je Iniesta a Arthur je Arthur. Ja tu len začínam a verím, že tu budem písať svouju vlastnú históriu."

Messi

"Spoznať ho a hrať s ním je mojím cieľom. Je to najlepší hráč na celom svete."

El Clásico

"Sú to naozaj tvrdé stretnutia, dobre sa na ne pozerá a sleduje ich celý svet. Iste, po tom, aby som nastúpil v takomto súboji, nesmierne túžim."

Zdroj: md
Foto: md, sport

Coutinho1

28
2018-07-18 18:33:31

Už sa naňho veľmi teším :P

Celecao22

23
2018-07-18 18:35:24

Dobrý a skromný chlapec

Marco01

21
2018-07-18 19:00:34

velky sympatak..drzme mu palce..ja mu celkom verim

Couthinha23

19
2018-07-18 19:36:52

Vitaj v Barcelone už sa teším keď Ťa uvidím hrať v drese Barci verím že zapadneš do klubu a pomôžeš nám vyhrávať trofeje Visca el Barca!

MessiJeBuh

12
2018-07-18 21:51:57

Mimo téma Alisson přestoupil za cenu 75mil. € , takže Cillessen má cenu min. 50-60 a jestli vedení ho prodá za 30 tak mě jebne

s1ck_1

5
2018-07-18 22:15:41

ako viem že cillesen odchytal toho malo tuto sezonu ale podla mna je aj lepši ako Allison :D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.