Christo Stoičkov, legenda bulharského futbalu a víťaz Zlatej lopty z roku 1994, analyzoval situáciu argentínskeho futbalu. V rozhovore pre SuperDeportivo Radio uviedol niekoľko zaujímavých výrokov.

Bulhar obhajoval Messiho, na ktorého sa po nedávno skončených Majstrovstvách sveta zniesla vlna kritiky

"Nie som fanúšikom mnohých zmien. Najprv sa musíte rozhodnúť pre jeden model, víziu argentínskeho futbalu, rozhodnúť, či chceme byť závislí od Lionela, alebo o osude zápasu má rozhodnúť 22 hráčov. Je to jednoduché; ak by som zajtra mužstvu vzal Messiho, reprezentácia by vyše troch rokov nevyhrala žiaden zápas. Argentínsky futbal by mal práve preto mať nejakú štruktúru a ja stále nepoznám víziu nového prezidenta. Aký spôsobom by mali Albicelestes hrať? Toto je najdôležitejšia otázka."

Stoičkov takisto poprel, že o novom trénerovi Argentíny by mal rozhodovať Messi

"Je to klamstvo, ktoré si niekto vymyslel už pred časom. Ak by to tak bolo, trénerom reprezentácie Argentíny by som mohol byť aj ja, pretože som Messiho priateľ. Je to nezmysel, neviem, odkiaľ sa berú ľudia, ktorí takéto reči hovoria."

Argentínčania Messiho nepoznajú

"Množstvo Argentínčanov nevie, kým Messi skutočne je, nepoznajú ho. Mnohí ho vidia, ale nepoznajú ho. Ja ho poznám veľmi dobre a môžem potvrdiť, že nikdy nezasahoval do záležitostí súvisiacich so zložením tímu."

zdroj: Olé
foto: sport.es

fofo112

10
2018-08-15 11:52:04

konečne Stoičkov odhalili skutočnú pravdu o Leovi nikdy som tomu neveril, že Messi zasahuje do zostavy či už v barce alebo v repre argentíny. Takú hlúposť môžu napísať len jeho neprajníci.

Barca_kingL10M

4
2018-08-15 15:24:01

Presne tak šíria p*coviny ale sami nevedia či je to pravda

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.