Barcelona vstúpila do nového ročníka Primera División víťazstvom na domácej pôde nad Alavésom. Katalánci rozhodli o výhre 3:0 v druhom polčase. V najbližšom stretnutí sa predstavia na ihrisku Valladolidu, ktorý v predchádzajúcom súboji uhral bezgólový výsledok na pôde Girony. Ako dopadne duel nováčika a aktuálneho španielskeho majstra? Potvrdí Barcelona pozíciu favorita? Tipnite si a priamy prenos sledujte na TV Tipsport!

Tipéri veria Barcelone!

Ako sa vydarí návrat Valladolidu medzi španielsku elitu po štyroch rokoch? Borci z najväčšej tipérskej komunity to vidia na jednoznačnú záležitosť tímu okolo kapitána Lionela Messiho. Stratég svetlo7 svojej analýze napísal: „Barca je v plnej zostave a má opäť chuť všetko vyhrávať. V tejto sezóne už ovládla Španielsky superpohár a v poslednom kole to schytal Alavés. Myslím si, že rovnaký a možno aj vyšší výsledok uvidíme aj proti Valladolidu. Ten je totiž ešte horší ako Deportivo.“ Zveziete sa na výhre Barcelony o tri góly v kurze 2,32?

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Najväčšia tipérska komunita ponúka možnosť nazrieť do tiketov skúsených tipérov. Vyskúšajte aj vy jedinečnú Tiket arénu a nechajte sa inšpirovať!

Pridajte sa k najširšej tipérskej komunite ešte dnes, užívajte si všetky ponúkané príležitostí, získajte 15 EUR zadarmo na prvé stávky a zhrabnite nadupaný vstupný bonus v hodnote 4 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: sport.es

JURITO

9
2018-08-25 13:11:24

No podľa mna barca nevyhrá tak jednoznačne,domáci budú betónovať čo to dá a kvalita ihriska je tiež otázna. Budem rad aj za 2:0

JURITO

10
2018-08-25 13:11:58

Samozrejme som myslel 0:2 pre barcu :(

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.