Na tlačovke počas reprezentačného zrazu Arthur Melo priznal, že ho komplimenty zo strany Lea Messiho tešia, ale musí predovšetkým tvrdo pracovať a stáť nohami pevne na zemi.

Pochvala od Messiho poteší, ale...

"Pochvala zo strany Messiho ma veľmi teší... zvlášť od niekoho, kto je tak výnimočným človekom.  Chýbajú mi slová, aby som vyjadril, čo vo svete futbalu znamená. Reprezentovať Brazíliu aj Barcelonu je veľká zodpovednosť. Na oboch miestach som bol veľmi dobre prijatý a adaptácia je jednoduchá. Viem však, že si nemôžem veriť až príliš, aby mi to neudrelo do hlavy. Stále si musím odvádzať svoju prácu, stáť pevne na zemi a aj naďalej dokazovať svoju hodnotu na trávniku."

Vzory

"Od malička som sa inšpiroval Xavim a Iniestom. Sledoval som ich hru, aby som sa niečo naučil a pokúsil sa ich nasledovať. Rád by som hral na tej úrovni ako oni. Som však Arthur a mám toho ešte veľa čo dokázať, aby som vo futbale dosiahol to, čo oni počas svojich kariér. Xaviho a Iniestu beriem ako referenčný bod, aby som sa pri svojej charakteristike pokúsil predviesť ich najlepšie prednosti."

Sny

"Ak by ste sa ma pred niekoľkými rokmi spýtali na dvojicu snov, povedal by som, že pôjde o hru v Barcelone a reprezentácii. Prežívam fantastický moment života a som veľmi šťastný."

zdroj: as.com
foto: fcbarcelona.com

Milan87

34
2018-09-07 08:13:38

Velmi mu verim, DÚFAM že bude hrať čo najviac a zapadne do našej hry.Vyzerá že v hlave to má zrovnane a keď sú jeho vzormi xavi a andrés, tak sa určitě chová aj mimo trávník slušne

ximpp

24
2018-09-07 08:20:02

Ať se Ti daří chlapče, máš na to, ale bude to dřina!

LaBrie

26
2018-09-07 08:23:47

Velmi rozumny chalan, verim, ze dosiahne po com tuzi :)

Teo07

3
2018-09-07 11:31:19

Už mi chýba len “Vítej, Ty kluku ušatá!” To je pecka! :-)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.