Ernesto Valverde hodnotil zápas svojich zverencov s Realom Sociedad, ktorí aj napriek nie najlepšiemu výkonu dokázali na Anoeta zvíťaziť 1:2.

Analýza

"Sú to veľmi dôležité tri body. Trpeli sme a museli sme tvrdo pracovať. Pred stretnutím sa toho stalo veľa, otvoril sa nový štadión, vzdal sa hold Agirretxemu."

Zmena hry

"Museli sme zaradiť ďalší prevodový stupeň, zariskovali sme. Nehrali sme na protiútoky, ale zatlačili sme a súper to musel vydržať. Našťastie nám to vyšlo dobre."

Ter Stegen

"Mal veľmi dobré zákroky, ale všetci si odviedli svoju prácu. Získali sme tri body a vieme, aké ťažké je na tomto štadióne vyhrať. To isté sa dialo aj v minulej sezóne. Pripomenulo mi to zápas s Getage z uplynulej sezóny."

Vidal

"Dostal 15-minútovku. Súper mal priveľa protiútokov a Vidal mohol vystužiť stred poľa. Hrali sme systémom 4-3-3 a vedeli sme, že Coutinho hrá dobre a vyhrali sme. Problémy sa na výjazde objavia vždy."

Anoeta

"Je vidieť, že fanúšikovia tlačia. Štadión je veľmi pekný, hrať tu je teraz ešte ťažšie."

Prvý polčas

"Súper nám uzatváral priestor na vyvážanie lopty, ťažko nám bolo dostať sa do zápasu. Mali sme problémy dostať sa do pokutového územia, ťažko sa nám prihrávalo. Neustále sme sa hýbali v tom istom priestore, ale po prestávke sme to korigovali."

Hra

"Nie som veľmi znepokojený, len trochu, hoci existujú veci, ktoré musíme zlepšiť. Real Sociedad vie hrať na brejky, nemôžeme zabúdať, že je to dobrý tím. Nehrá sa tu jednoducho, je treba viac riskovať."

Kritika

"Znášam ju dobre, pretože nič nečítam."

zdroj: as.com
foto: as.com

bloto

6
2018-09-15 20:26:31

Pan trener !

emiliano

-7
2018-09-15 21:06:10

Je to tréner bez myšlienky, koncepcie, nič team nenaučil, nič mu nedal. Dostal sa k nám len preto, že niekedy u nás trochu (žalostne) hral, to je riadne debilný argument. Najlepšie časy Messiho premrhame priemerákmi, ako LE a Valverde, oni zasa vďaka nemu vzbudila pozornosť.

gabo

-6
2018-09-15 21:38:10

Bez myslenky,bez zálohy, bez Messiho

bloto

24
2018-09-15 21:42:13

Je to trener s myslienkou, koncepciou a timu dal organizaciu po ktorej si volal pod LE. Dostal sa k nam preto, lebo je to odbornik a trener so svojim stylom. Najlepsie casy premrhavas akurat tak ty svojim negativizmom a akurat tak chces vzbudit pozornost

conquistador

4
2018-09-16 08:10:55

Tá posledná veta: "Kritiku znášam dobre, lebo nič nečítam". Nádherný odjeb. Je mám Valverdeho rád, vidno, že to má v hlave upratané.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.