Thiago Alcântara v rozhovore v programe El Larquero, ktorý vysiela rozhlasová stanica Cadena SER, vysvetlil dôvody svojho odchodu do Bayernu Mníchov.

Prečo odišiel

"Videl som, že v Barcelone nebudem mať možnosti pre ďalší rozvoj a musel som urobiť krok dopredu, aby som mohol byť šťastný, či už v Španielsku alebo v inej lige. Oveľa viac som chcel hrať, než vyhrávať trofeje, pretože hráč si neskôr položí otázku, aký mal podiel na ich zisku. Vždy budem Blaugranas vďačný za všetko, čo ma naučili, ale prišiel moment, kedy som chcel odísť niekam inam, aby to všetko, čo som sa naučil, nevyšlo nazmar."

Mohol odísť z Barcelony do Madridu?

"Vždy rešpektujem všetky tímy, bez ohľadu na rivalitu, aká môže medzi klubmi existovať. Iné je však s  rešpektom voči klubu, ktorý ma vychoval, keď odchod do iného klubu by mohol vyvolať konflikt. Ale v tej dobe táto téma neexistovala, pretože Pep sa stal trénerom v Bayerne a inú možnosť som nezvažoval."

Podporte Forcu!

zdroj: Cadena SER
foto: fcbarcelona.com

Xavielmeastro

-1
2018-10-10 22:29:36

Pozeral som vela jeho zapasov ma smolu na zranenie ked uz sa dostane do formy tak sa opat zrani teraz je na urovni priemerneho hraca Bayernu taky posuvac lopt nie je to taky tahun ako bol Xavi alebo Iniesta ako sa mu predpovedalo ze raz bude

ximpp

0
2018-10-11 08:25:15

Xavi a Iniesta jsou nenahraditelní, ale on by své místo v týmu měl a měl jej na dosah, jen nebyl trpělivý a chtěl víc hrát, nevím, jestli v Bayernu hraje podle svých představ dost, ale asi je spokojený. Měl talent na to stát se legendou, ale neměl na to charakter.

rominho

5
2018-10-11 13:41:20

dostaval zufalo malo minut, coho dosledkom bolo, ze isiel do bayernu skoro zadarmo. pretoze tak bola postavena zmluva, pokial neodohra urcite minuty, pojde prec za smiesne peniaze. vtedy sa tito vyjadril, ze o tom nevedel..takze amaterske zlyhanie nasho vedenia a v podstate neucta k hracovi. vtedy mal hrat nielen pre zmluvu, ale pretoze na to mal! a pri xavim a iniestovi by este viac porastol. to bola nasa buducnost na klucovom poste, ktory sme odhodili do kosa..

rominho

2
2018-10-11 13:42:27

*ktoru

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.