Arthur Melo v rozhovore pre BarcaTV hovoril o svojich prvých dojmoch v Barcelone, Leovi Messim či Lige Majstrov.

Messi

"Je fantastický. Obdivoval som ho, keď som ho videl v televízii, ale naživo a tiež mimo trávnika je ešte oveľa lepší. Je to génius, najlepší hráč aký sa kedy objavil. Môžem mu len poďakovať za dôveru. Dáva mi rady týkajúce sa taktiky, pretože štýl Barcelony je veľmi výnimočný a každý hráč by mal vedieť, kde sa jeho spoluhráč na trávniku nachádza."

Liga Majstrov

"Počúvať hymnu Ligy Majstrov na trávniku je výnimočný pocit. Je to veľmi emocionálne, nikdy na to nezabudnem. Vtedy som dostal husiu kožu."

Camp Nou

"Keď som na seba obliekol dres Barcelony, splnil som si sen. Bola to magická chvíľa, na ktorú nezabudnem. Keď som vbehol na trávnik na Camp Nou, zaskočila ma veľkosť štadióna. Je gigantický."

Adaptácia na hru tímu

"Myslím, že mi to ide dobre. Je ťažké vycestovať na miesto, kde nič nepoznáte. Všetci ma však prijali veľmi dobre. Mal som to jednoduchšie vďaka prítomnosti iných Brazílčanov."

Futbal v Európe vs futbal v Brazílii

"Je to rôzne z pohľadu taktiky. Technika je podobná, pretože na oboch miestach sú veľmi dobrí hráči. V Brazílii hráč bez lopty nerobí vlastne nič. V Európe hráči bez lopty sú súčasťou defenzívy. V Európe je taktika na oveľa vyššej úrovni."

Podporte Forcu!

zdroj: fcbarcelona.com
foto: fcbarcelona.com

Zorrrro

11
2018-10-10 23:10:05

Ale kedy si to uvedomi Argentinsky trener s tym svojim juhoamerickym vyberom?

frkmrk

4
2018-10-11 10:48:25

Len pre porovnanie:Arthuro-Messi mi dava rady ohladom taktiky, mimo travnika ovela lepsi,Ronaldo este v RM krici na spoluhracov precu nenahravaju,namiesto pokory pycha a podla mojho nazoru je Messiho genialita a nepovysovanie sa prikladom pre mladu generaciu.Teda pre vecsinu, lebo ked sledujem zapasy od ziakov cez dorast, najdu sa aj tam chlapci co robia veci ako Ron. po streleni golu, alebo pri zahravani pr.kopov.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.