Bývalý hráč FC Barcelona v rozhovore pre El Desmarque komentoval vzťah medzi Luisom Enriquem a Jordim Albom. Hovoril však aj o Leovi Messim či svojom pobyte v metropole Katalánska.

Pobyt na Camp Nou

"V živote musíte byť v prvom rade realista. V Barcelone som z pohľadu futbalovej kariéry dosiahol vrchol a to mi nikto nevezme. Začínal som od nuly a potom som hral s najlepšími hráčmi na svete. Som veľmi vďačný za šancu, ktorú som v Barcelone dostal. Bolo mi jasné, že som musel urobiť krok späť, pretože ak opustíte tento tím, inak to nejde. Nemalo to však na mňa vplyv, pretože som sa mohol vrátiť do Seville."

Vzťah s Leom Messim

"Nechodili sme spolu vonku, ale mali sme skvelý vzťah. Zdá sa mi, že získať si v šatni rešpekt Messiho, Piquého, Iniestu, Albu, Busquetsa či Suareza, je veľmi dôležité. Patria medzi najlepších hráčov na svete. Všetko, čo vidíme v zápasoch, Messi robí aj na tréningoch. Má dar, narodil sa s ním a keď odíde na dôchodok, stále bude najlepším hráčom sveta."

Spolupráca s Luisom Enriquem

"Je to tréner s veľkou osobnosťou. Je pravda, že na začiatku som s ním prežíval ťažké chvíle, ale je to skvelý tréner. Ľudia, ktorí sú čestní a majú skutočnú tvár, sa veľmi cenia. Hral som dosť zriedkavo, ale Luis Enrique bol v pohode a keď som si vybojoval miesto v zostave, Luis Enrique uznal, že som pripravený a miesto v základnej zostave mi dal. Zastavilo ma však zranenie. Myslím si, že Luisovi Enriquemu sa v reprezentácii bude dariť."

Alba s Luisom Enriquem nemá dobrý vzťah

"Majú komplikovaný vzťah a Jordi teraz nie je povolaný, hoci podľa mňa je najlepším krajným obrancom, akého Španielsko má."

zdroj: El Desmarque
foto: fcbarcelona.com

MSN4ever

5
2018-10-13 17:52:32

Pekne to povedal že keď Messi odíde do dôchodku bude aj tak najlepší.. no môj názor je taký že keď Messi odíde do dôchodku a Mbappe bude na sebe makať a makať a bude sa zlepšovať tak Zlaté Lopty sa budú má Mbappeho strašne hrnúť.. má stále 19 ale je o krok i o viac krokov so predu jak ostatní mladíci v jeho veku... Mám ho rád dúfam že bude mať bohatú kariéru

Zorrrro

2
2018-10-14 00:37:36

Ano Mbappe sa aj mne asi njaviac paci, ta rychlost, hlad po goloch, uzasne, ale sam uznas ze po Messim aj tak ostane obrovska diera, tohoto futbalistu naozaj nema kdo nahradit, nikdo podobny jemu nie je a asi ani dlho nebude :(

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.