Čiľan počas reprezentačnej prestávky uviedol, že by si v budúcnosti rád zahral v Mexiku. Koľko sa tento hráč zdrží na Camp Nou, zatiaľ nevedno.

Stredopoliar FC Barcelona Arturo Vidal v rozhovore pre Univision prehovoril o svojej budúcnosti. Uviedol, že by si veľmi rád zahral v Mexiku a hneď prezradil aj meno klubu. 31-ročný hráč tak podľa všetkého v Barcelone dlhú životnosť mať nebude.

"Veľmi rád by som si zahral v Mexiku. Napríklad za Américu. Pre mňa je to zaujímavá možnosť, je to excelentný tím. O budúcnosti ale nepremýšľam, dvere pre Mexiko však nechávam otvorené, pretože je to krajina, ktorú mám naozaj rád. Nateraz však rozmýšľam len o prítomnosti."

Vidal sa k Barcelone pripojil len počas tohtoročného leta, no nehráva tak často ako by si predstavoval, čo verejne prezentoval aj v rozhovoroch pre médiá. Na jeho výroky reagovalo aj vedenie, keď uviedlo, že Vidal nemá dostatok rešpektu voči trénerovi či hráčom. Nechajme sa teda prekvapiť či Vidal nebude po sezóne nasledovať príklad Paulinha.

Pridajte sa do najväčšej skupiny fanúšikov FC Barcelona na Facebooku - aktuálne opäť prebieha súťaž o skvelé tričko!

zdroj: barcablaugranes.com
foto: fcbarcelona.com

Matus1017

12
2018-10-16 08:32:41

Je logické, že chce hrávať viacej. Arturo je ostrejšej povahy tak sa nečudo, že ak mu tréner nedáva minúty tak je sklamaný a dáva to na vedomie... v tejto súvislosti je mi aj tak viacej ľúto Malcoma ten nehrál ešte poriadne nič...

jokerito

13
2018-10-16 08:34:04

Vidal je podľa mňa typický hráčik, ktorý príde pomôcť na jednu, dve sezony, podobne ako Paulinho. Nevadilo by mi, ak by nám pomohol vyhrať Lm a potom odíde inam.

Ortiz

10
2018-10-16 09:08:31

Kdyby se nam v zime povedlo duo De Jong-De Ligt, to by byla pecka! Holandani byli u nas vzdycky vyborni a tyhle kluci maj velkej talent a na zaklad by meli urcite. Museli by jsme ale zmenit i trenera, kterej bude s mladejma pracovat vic, né tohle co ted mame .. Nejlepe nekoho, kdo Barcelonou prosel a pozna la masii

jokerito

4
2018-10-16 09:13:46

Nevidim realne, ze by prisli dvaja taki mladici a hrali tu zaklad. Ok ak su dobri nech pridu, ale pripravte sa ze budu sediet. Zas sa tu bude nadavat ze nehravaju. Cas kazdeho hraca pride. Nadavalo sa ze nehrava COutinho,, Dembele, ich cas prisiel, dnes hravaju v zaklade. Treba byt trosku trpezlivy , ak hrac na to ma bude hravat zaklad. Aj ten Malcom , ak nato ma , do zakladu sa dostane..

Matus1017

4
2018-10-16 11:11:40

Len aby aj Malcoma postupom času neomrzelo to vysedávanie. Ak by aspoň naskakoval raz za čas zatiaľ aspoň na pár minút ale takto to vyzerá ako keby ani neexistoval...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.