Katalánsky denník Mundo Deportivo informuje, že poradca FC Barcelona pre medzinárodný prestupový trh Ariedo Braida bol vyslaný na zápas Janova s Juventusom, aby si naživo pozrel útočníka Krzysztofa Piątka.

Stretnutie je na programe v najbližšiu sobotu o 18:00 v Allianz Stadium. Piątek stojí pred najväčšou výzvou tejto sezóny, teda od svojho príchodu do Talianska. Juventus je úradujúcim Majstrom Talianska a titul by rád obhájil. Stará Dáma má v tejto sezóne druhú najlepšiu obranu, keď inkasovala len 5 gólov v 8. zápas. Najťažším protivníkom, proti akému 23-ročný útočník stál, bolo Lazio. Pre Barcelonu je práve zápas s Juventusom skvelou príležitosťou na to, aby sa na hráča pozrela zblízka.

Podľa španielskych aj talianskych médií Barcelona Piątka sleduje už niekoľko týždňov a stal sa jedným z kandidátov na posilnenie ofenzívy Blaugranas. Písali sme o tom aj v tomto článku. Barcelona totiž zvažuje, že do tímu privedie útočníka, ktorý by Suarezovi kryl chrbát. Nemal by však byť drahý, musí byť mladý a zároveň musí mať adekvátnu úroveň na to, aby Suareza dokázal zastúpiť.

Piątek v Taliansku v tejto sezóne strelil už 13 gólov a strelecky sa dokázal presadiť aj v reprezentačnom zápase Poľska s Portugalskom.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

LaBrie

7
2018-10-16 17:43:23

Ja neverim tomu, ze by ho Valverde nechal hrat namiesto Suareza (samozrejme nemyslim stale). Nehra ani Munir. A sedenie na striedacke by zvladol aj Sebo.......aj zadarmo.....:)))))))))

FCBarcelona2018

5
2018-10-16 20:05:11

Hlavne že v obrane za chvíľu nebude mať kto hrať.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.