Španielske médiá v posledných dňoch špekulujú o tom, že Ernesto Valverde po tejto sezóne ako tréner FC Barcelona podľa všetkého skončí. K situácii sa vyjadril aj Športový riaditeľ FC Barcelona, Éric Abidal a ten to tragicky vôbec nevidí.

Faktom zostáva, že tréner sa odpovediam na otázku o ďalšej budúcnosti vyhýba alebo odpovedá veľmi nejasne. Tlač tak píše, že bývalý tréner Athletic Club Bilbaa z Barcelony po tejto sezóne odíde. Zmluva mu totiž končí 30. júna 2019 a o jej predĺžení sa ešte ani len nerokuje. Abidal k téme uviedol:

"Tréner má platnú zmluvu a určite nejaké rozhodnutie prijme, no nechcem na neho vyvíjať nátlak a podobne je na tom aj prezident. V klube zastáva veľmi dôležitú úlohu a ak na neho budeme ešte viac tlačiť, bude to len horšie. Príde čas, kedy sa bude musieť rozhodnúť, pretože ak povie nie, klub bude hľadať nového trénera."

Barcelona je s trénerom spokojná

"Ceníme si, že je to tréner s veľkou dávkou trpezlivosti a niekto, kto veľmi dobre analyzuje. A preto adaptuje a plánuje, tak ako to ukázal aj počas uplynulej sezóny. Sme tu na to, aby sme mu pomohli tak, aby mal mužstvo počas celej sezóny k dispozícii na 100% a aby naplnil ciele, ktoré sme si stanovili."

zdroj: barcablaugranes.com
foto: fcbarcelona.com

Bachy

25
2018-10-17 22:20:07

Ja osobne mu dávam šancu ešte do Vianoc....ak nezačne konečne normálne rotovať tak by mal ísť do kelu....stále preferuje rovnakú jedenástku hráčov....nespraví to nikdy tak že vymení jedného hráča on keď rotuje tak vymení 4-5 hráčov z celého tímu a vážne ma štve celý Valverde ktorý keď nastupoval hlásal že dá priestor mladým...myslel asi na tréningu lebo na tréningoch s nimi neustále trénujú béčkari...

Bachy

23
2018-10-17 22:20:59

A to som nespomenul katastrofálny herný prejav celého tímu pod jeho vedením...

freerider22

1
2018-10-18 09:06:16

toto hovorili aj pri Tatovi; a potom sa s nim "dohodli" na odchode

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.