Generálny riaditeľ Cultural Leonesa Felipe Llamazares komentoval výsledky žrebu 1/16finálových dvojíc Kráľovského pohára. Dúfa, že návšteva Barcelony s León bude sviatkom a takisto dúfa, že príde aj Messi.

Zápas proti Barcelone

"Keď také mužstvo ako my narazí na Barcelonu, je treba sa tešiť. Budeme bojovať, ale musíme si byť vedomí, že je to silný súper. Pôjde o sviatok pre klub a radosť pre mesto, socios aj fanúšikov. Žreb sme teda trafili. Budeme diskutovať o profesionálnom futbale a vlastne to to nás zaujíma."

Cultural Leonesa na Barcelonu v pohári narazil aj v sezóne 2008/2009 a v dvojzápase prehral 7:0.

"Odvtedy sa toho zmenilo veľmi veľa, okrem iného majiteľ a filozofia klubu. Všetko je iné. Tešíme sa z toho, že môže prísť Messi, hoci vieme, že niektorí dôležití hráči si v tom zápase určite oddýchnu."

Výsledky žrebu hodnotil aj jeden z riaditeľov Barcelony Guillermo Amor. Ten za Barcelonu uviedol: "Teoreticky ide o skromné mužstvo, ale v to nemožno veriť, pretože v Copa del Rey sa stávajú aj prekvapenia. Určite zabojuje, takže sa musíme mať na pozore. Hoci sa zdá, že sme favoritom, nemôžeme si oddýchnuť. Chceme pohárom žiť, pretože sme aktuálnym majstrom. Poznáme Cultural Leonesa, pretože hrala s Barcelonou B. Rád hrá dobre, má štadión na úrovni a skvelú náladu na tribúnach."

zdroj: sport.es
foto: sport.es

quentin

4
2018-10-19 22:44:25

Aké to musí byť pre ich fanúšikov, navyše, ak niektorí z nich fandia Barce alebo inému klubu z La Ligy? No povedal to pekne, bude to sviatok.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.