Tlač už nejaký ten čas píše o prestupe Neymara do Barcelony - Brazílčan by sa na Camp Nou mohol vrátiť už počas leta na budúci rok, no sám Neymar tieto špekulácie tlače označil za Fake News. Podobne aj Marquinhos sa týmto tvrdeniam tlače vysmial.

Neymar sa do Barcelony môže vrátiť už počas budúceho letného prestupového obdobia a to za 220 miliónov eur. Barcelona zmenila názor a Brazílčana chce späť. A Neymar sa samozrejme chce vrátiť a PSG mu to umožní za vyššie spomenutú sumu. V tomto duchu nám tlač podsúva články už nejaký ten týždeň. Vysmial ich však ako Neymar, tak aj Marquinhos.

"Realu Madrid aj Barcelone pri ich pokuse kúpiť Neymara z PSG želám veľa šťastia. Ľudia vedia, aký je náš prezident, aké má s ľuďmi vzťahy a ako má rád dôležitých hráčov. Takže nevidíme žiadny dôvod, prečo by mal odísť. Dokonca to poprel na sociálnych sieťach, takže nemôžem za neho ani hovoriť. Mali by ste sa opýtať jeho."

Neymar prestup do FCB poprel aj na sociálnych sieťach, to však novinárom nestačí. Na odchod Brazílčana sa novinári pýtali aj trénera PSG, Thomasa Tuchela. Ten im odpovedal len veľmi stroho, no jasne.

"Pfft, nič o tom neviem. Je október!"

Vyskúšaj si unikátnu tipovačku a natipujte si zostavu na El Clásico! Klikni sem!

zdroj: marca.com
foto: marca.com

Darsley

27
2018-10-22 07:56:15

Ja tie špekulácie nchápem...prečo do toho novinári rýpu ? Odišiel a je v PSG bodka...čo sa stane sa stane ale nech už o tom prestanu písať...Najskôr do Barcelony už nikdy nepríde...a možno ani do Realu Madrid....už by ste aj tu na stránke o tom Neymarovi mohli perstať písať...Radšej o niečom viac pravdepodobnom píšte reálnom...toto by nemal byť ako Nový čas....

Federer

2
2018-10-22 10:10:47

Treba predať noviny o to ide.

Darsley

2
2018-10-22 11:02:51

áno ale táto stránka je špecializovaná pre FC Barcelona...Neviem čo s tým má hráč PSG...keby to bol jeden článok nič nepoviem...ale prečo tu za mesiac je 10 článkov o Neymarovi ktorý nie je ani hráč klubu...a nie je nai prestupové obdobie aby sa písali špekulácie....Tak nech tento portál ostane odborný a nie bulvár...rád si rpečítam aj rôzne veci z osobných životov hráčov a podobne ale hráčov FC Barcelona !!!! nie iných klubov

maryann

5
2018-10-22 07:58:32

Novinari!
Ked nie je o com tak vymyslia, aby sa predavalo...

myzuFCB

4
2018-10-22 08:50:39

No keď novinári nemajú o čom písať tak si musia niečo vymyslieť aj keď to nie je pravda, lebo aj keď to nie je pravda bude sa o tom aspoň nejaký čas písať a oni na tom zarobia. O nič iné ako o peniaze a čítanosť článkov im nejde.

Prosteja

8
2018-10-22 09:36:05

Ja ti nevím aj pred prestupom do PSG povedal že v Barcelone je šťastný

Milan87

0
2018-10-22 09:49:15

Už ma ta krisa pěkně vytaca. Zase nechá nech sa okolo neho robi iba humbuk aby len bol zaujímavý a aby sa o ňom pisalo rozpravalo všade. Toto iste robil aj to leto co nás zradil drzal hubu do poslednej chvíle a nechal sa prehovarat. Asi mu to hladí jeho vysoké ego alebo ja už fakt neviem prečo to takýto hráč má za potrebu robiť zo seba idiota

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.