Madridské denníky Marca a AS tvrdia, že Samuel Umtiti je opäť bližšie k návratu na trávniky, hoci sa to nestane v dohľadnom čase. Liečba kolena v prípade Umtitiho však prebieha podľa plánu.

Umtiti, podobne ako v uplynulom týždni, aj včera individuálne trénoval v Ciutat Esportiva. Marca uvádza, že hráča koleno už nebolí tak ako predtým a očakáva sa, že už čoskoro sa do tréningov zapojí aj so spoluhráčmi. Ak všetko pôjde podľa plánu, je možné, že na trávniky sa vráti už po novembrovej reprezentačnej prestávke. Je však málo pravdepodobné, aby sa vrátil skôr, pretože posledný zápas pred repre brejkom sa hrá 11. novembra. Nasledujúci je na programe 24. novembra a rovno na Wanda Metropolitano s Atléticom Madrid.

Francúz mal s týmto kolenom problémy už v uplynulej sezóne a pokračovali aj počas Majstrovstiev sveta v Rusku. S problémami začal aj aktuálnu sezónu, ale kluboví lekári už po mesiaci rozhodli, že bude lepšie dať si od futbalu prestávku a koleno preliečiť. Ak by sa stalo, že hráč by situáciu podcenil, operácia by bola nevyhnutná, no teraz je jej pravdepodobnosť stále čoraz nižšia.

Madridský denník AS zas poznamenáva, že liečba aj teraz vyžaduje maximálnu opatrnosť. Každé zhoršenie stavu totiž automaticky znamená operáciu. Umtitimu sa však polepšilo natoľko, že z posilňovne mohol vybehnúť na trávnik a odštartovať ďalšiu fázu rekonvalescencie, teda beh po nerovnom teréne. Francúz v súčasnosti pracuje pod dohľadom fyzioterapeuta Juanjo Brava. Ak teda všetko pôjde ako má, Umtiti by na zápas s Atléticom mohol byť trénerovi k dispozícii.

zdroj: as.com marca.com
foto: fcbarcelona.com

Ronaldinho123

33
2018-10-30 18:21:56

Dobrá správa napriek tomu, že Piqué aj Lenglet šli s formou smerom nahor!

Nalim

32
2018-10-30 18:27:47

Aj keď sa uzdravý, špičkovú formu nedosiahne ihneď. Takže len pomaly s optimizmom...

mikimi122

8
2018-10-30 20:53:25

Lenglet a aj Pique sa v posledných zápasoch zlepšili, aj keď trocha ľutujem Lengleta, keďže skoro vždy podá dobrý výkon, ale dosť často tečuje nestrelenú loptu Ter Stegenovi do brány ako so Sevillou, alebo teraz so od neho v El clasicu odrazila lopta ku Marcelovi, ktorý dal gól.

jokerito

2
2018-10-31 12:21:05

Poriadne sa vyzdrav. Verim, ze za nas odohras este vela zapasov. Pomaly sa nam crta buduca stoperska dvojica Umtiti Lenglet.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.