Javier Tebas, šéf španielskej futbalovej federácie, tvrdo kritizoval Luisa Rubialesa. Považuje ho za nie najlepšiu voľbu pre danú pozíciu.

Ako 41-ročný sa ujal kontroly nad RFEF v máji tohto roku, krátko pred španielskym fiaskom na Majstrovstvách sveta, kedy sa rozhodol vyhodiť Julena Lopeteguiho v predvečer turnaja. Od toho momentu má vážne nezhody s Tebasom, ktoré pokračujú v rozporoch ohľadom toho, či sa bude alebo nebude hrať súťažný zápas v Spojených štátoch amerických, hoci Tebas sa prikláňa k tejto myšlienke.

"Čo sa týka osobných vzťahov, mám svoju rodinu a asi desať celoživotných priateľov a to, čo chcem mať s Rubialesom, je dobrý profesionálny vzťah,” povedal Tebas na zhromaždení ligy. "Nezáleží či dobrý, alebo zlý, to čo chcem je vzťah, v ktorom môžeme zdieľať myšlienky na rôzne témy. Rešpektujem takýto spôsob zmýšľania, aj keď sa zdá, že jeho myšlienky nie sú zhodné s mojimi".

"Nepovažujem ho za kvalifikovaného na jeho pozíciu. Za prvé kvôli povyku, ktorý spôsobil vyhadzovom trénera (Lopeteguiho), potom za to, akým spôsobom chce zmeniť súťaž, ako aj formu a štruktúru RFEF. Existuje veľa problémov, ktoré spôsobujú to, že ho nepovažujem za schopného mať tieto zodpovednosti, pretože nerozumiem tomu, čo robí a dôvody, ktoré som zverejnil sú, prečo si to myslím."

Kontroverzná téma LaLigy Santander usporiadať zápas v USA túto sezónu si očakávane razí svoju cestu a Tebas dúfa, že zápas medzi Gironou a Barcelonou sa bude hostiť v Miami.

"Stále sme neodpovedali áno alebo nie, ale už sme začali súdne rokovania v potrebných inštitúciách," dodal. "Čakali sme na všetky dôkazy na súde, ale RFEF nám stále neodpovedala. Do zápasu ostáva 80 dní. Do prvého decembrového týždňa máme stále možnosti (to uskutočniť)."

"RFEF a Real Madrid sa vyjadrili, že sa toho nechcú zúčastniť, ale bolo to jednomyseľne schválené komisiou pre delegáciu."

zdroj: marca.com
foto: fcbarcelona.com

Milan87

2
2018-11-09 09:49:26

Co kuva do toho ma co kafrat real?podkopali nohy repre a ešte sa seru do coho im ho@no.myslim ze je to závist ze na nich nikto zvedavy neni

Ronaldinho123

4
2018-11-09 09:56:24

Preto Real Madrid hneď na začiatku rázne vylúčil akúkoľvek účasť v USA aj do budúcnosti. Lebo je plný závisti :D Tebas je imbecil.

BayernMunchen

6
2018-11-09 10:50:51

Tebasovi niekto stopol jeho biznis a je z toho cely nesvoj.

zdeklu

5
2018-11-09 12:51:40

pozeral niekto zapas Plzen-real? ramos je totalny debil, mal by ist pracovat na bitunok

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.