Moussa Sissoko poskytol rozhovor pre Radio Monte Carlo, v ktorom komentoval kritiku, ktorá sa zniesla na jeho klienta. Agent Dembélého ubezpečil, že Barcelona si hráča cení.

Kritika

"Ousmane na kritiku nereaguje zle, pretože vie ako ju ignorovať a to najmä vtedy, ak nie je opodstatnená. Dokáže je však aj využiť a zareagovať v ten najlepší spôsob. Má 20 rokov a hráva v Barcelone, ktorá je jedným z najlepších klubov na svete. Sezónu začal dobre, strelil 6 gólov a prihral na 2. Jeho kritike nerozumiem. Samozrejme, sme si vedomí toho, že existuje niekoľko vecí, ktoré potrebujú zlepšenie. Má však 20 rokov a je to normálne. Ousmane je spokojný a pokračuje v práci."

Vplyv neskorého príchodu na absenciu v nominácii na Betis

"Bol som prekvapený, že seriózne noviny o meškaní Dembélého informovali takýmto spôsobom. Jeho tréner sám potvrdil, že nebol povolaný kvôli tomu, lebo mal problémy so žalúdkom. Ousmane bol chorý. Celú noc nespal, bol unavený a netrénoval. Je pravda, že klub o tom informoval o čosi neskôr, ale potvrdil, že je chorý. Som zaskočený, že aj tieto situácie vyvolajú kontroverziu."

Budúcnosť Dembélého

"Ousmane nepochybuje, že v hre bude pokračovať v Barcelone. Som presvedčený, že Valverde Dembélého oceňuje, podobne ako Didier Deschampes. Ousmane sa v súčasnosti nachádza na reprezentačnom zraze a to znamená, že si to zaslúži. Hovoril som aj s Abidalom a ten je s Dembélém spokojný. Povedal, že Dembélé veľmi dobre trénuje."

zdroj: marca.com
foto: marca.com

Lionelko

35
2018-11-13 15:06:37

Všetky médiá sa do neho obúvajú... Prajem mu aby im to vrátil

Zmazaný užívateľ

17
2018-11-13 15:10:58

myslim ze on nema prilis cas a priestor na vojnu s mediami, radsej by sa mal zacat konecne venovat futbalu ako povedal pique - 24 hodin denne ked ma to privilegium hrat v FCB

Grent

8
2018-11-13 17:21:58

citaj s porozumenim :D .. ja rovnako dufam ze im to vrati .. ale vrati im to vykonmi na ihrisku, nie v novinach

Nalim

-5
2018-11-13 15:16:40

Za Barcu hrajú viacerí dreváci, potvrdilo sa to v nedeľu a doteraz ste to nechceli vidieť. On je a bude iný skvost a tí dreváci odídu do futbalového dôchodku.

Milan87

10
2018-11-13 17:46:52

Nalim ty "drevaci" nam vyvojovali nespočet trofejí tak trochu respektu prosím.

maros1

6
2018-11-13 17:23:18

Prečo sa do neho navážajú ? tak to zrejme všetci vieme
Źe na to sere ? to vieme tiež
Že hrajú v Barcelone hráči aj lepší aj horší to vieme tiež
Ale tento článok je o Dembelem a jeho agentovi, tak su pane Bože nehádajte medzi sebou, už sa to tu opakovalo tristo krát, je to supertalent ale žial mamlas. To je všetko jednoduché ako facka. Dostal šancu je na ňom ako s ňou naloží - zatial to podla mňa posral

Grent

3
2018-11-13 18:44:01

Ja by som dodal este taku vec, ze sa nikto uplne priamo nevyjadril ze niesu spokojny a flaka sa a podobne, vieme o problemoch ktore mal ale to co tu chodi za clanky v poslednej dobe su novinarske clanky a urcite domnienky .. okrem toho tu nebol jediny clanok v ktorom by bol nejaky rozhovor so samotnym dembelem
Minuly tyzden tu bol clanok ako vyjde tlacovka priamo proti dembelemu pred betisom, lenze povedane bolo len to ze ma problemy so zaludkom, nie nesokojnost a podobne co sa tvrdilo .. takze stale mi mnozsvo veci na tom nesedi .. aj ked sa ho nechcem uplne zastavat lebo je vidno ze nieco sa urcite deje, len tvrdim ze nevieme isto co

maryann

3
2018-11-14 07:41:35

Ked mu malo byt fakt zle/ak to nebolo po opici,tak mal volat kluboveho lekara aby mu pomohol! A nie naopak sa 90 min.ani neozvat!
Keby nepodaval take " vykony" na ihrisku ako v CdR alebo v LL,ked sa na to divaci nemohli pozerat a vypiskali ho,tak by nehladali media priciny.
Barca ho KUPILA za nemale prachy a dostava nemale prachy,tak PATRI BARCE a musi robit co sa od neho vyzaduje!!!!

freerider22

1
2018-11-14 09:28:54

Liverpool ponuka 85 milionov... podla mna toto je presne to, co nemame... tatka typy Klopp, ktory da mladika do parady

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.