V poslednom čase sa viedli diskusie o odohraní niektorých zápasov La Ligy Santander v Amerike. Prezident španielskej ligy Javier Tebas dúfa, že už túto sezóny by sme mohli vidieť Messiho a spol. pobehovať po amerických trávnikoch.

Zápas Girona – Barcelona by sa mal odohrať v Miami, napriek protestom a nesúhlasným názorom z oboch táborov. Avšak, vedenie ligy oznámilo, že ono je priamo zodpovedné za organizovanie zápasov, a tak rozhodujúce slovo pri výbere miesta stretnutia budú mať hlavní predstavitelia La Ligy.

„Rozhodli sme sa, že 26-teho januára 2019 sa bude zápas Girona vs Barcelona hrať v Miami. Vedenie La Ligy zabezpečí maximálnu ochranu a bude zodpovedné za organizáciu zápasu. Myslím si, že presunúť niektoré zápasy bude skvelý ťah ako z mediálneho, tak aj športového hľadiska. Žiadna iná európska liga sa nebude môcť pochváliť tým, že jej zápasy sa odohrajú za oceánom,“ povedal Tebas novinárom.

Prezident La Ligy sa vyjadril aj k možnosti vzniku Messi Award, teda oceneniu, ktoré sa bude odovzdávať najlepšiemu hráčovi španielskej ligy. Odpovedal aj na niekoľko otázok týkajúcich sa možného návratu Neymara do Španielska.

„Myslím si, že Messi Award je skvelý nápad. Keď Leo ukončí kariéru, tak by bolo skvelé mať v lige trofej, ktorá by niesla jeho meno. Dúfam, že z tohto nápadu je rovnako nadšený ako ja. Messi je najlepší hráč, ktorý kedy hral La Ligu. Nikto iný nedal tejto lige viac ako Leo.“

„Neymar? Rád by som ho opäť videl v La Lige či už v drese Barcy alebo Realu. Je mi jedno, za ktorý klub by mohol nastupovať,  ale chcem ho vidieť späť v Španielsku.“

zdroj: marca.com

obrázok: fcbarcelona.com

BayernMunchen

1
2018-11-13 21:38:35

Akoto ze messi award? Nema to byt varane award? :D

FCBarcelona2018

0
2018-11-14 06:29:52

Ten zápas sa asi ťažko bude hrať v Amerike 26. januára 2018. To jedine že by sme sa celý svet vrátili nejakou čiernou dierou späť v čase.

jardo

2
2018-11-14 07:59:09

dobre si si prečítal ten rok?

harry525

2
2018-11-14 09:00:01

Ako som pisal nedavno... Jemu je to jedno co si kto mysli... Hlavne ze jemu sa uleje nieco do vrecka... Messimu sa bude pchat viete kam a komentatom ohladom Neymara to len potvrdil... Nechce aby globalne superhviezdy odchadzali z La Ligy.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.