Tréner Tottehamu Hotspur Maurico Pochettino objasnil, prečo sa zúčastnil na zápasu Barcelony B.

Pochettino bol videný medzi davmi na štadióne Mini Estadi počas zápasu Barcelony B, ktorá vyhrala 2-1 proti UE Cornella. Jeho prítomnosť spôsobila medzi ľuďmi zvedavosť. Fanúšikovia Spurs by nemali byť znepokojení, nakoľko sa tréner vyjadril, že bol v Barcelone na žiadosť Katalánskej futbalovej federácie, aby sa zúčastnil konferencie, ktorej sa takisto zúčastnili členovia jeho trénerského štábu zahrňujúcich Jesusa Pereza a Toniho Jimineza, aby hovorili s katalánskymi trénermi o ich skúsenostiach z Premier League.

Tottenham má voľno kvôli reprezentačnej prestávke až do soboty, kedy bude hostiť Chelsea vo Wembley. Argentínčan sa radšej zaujímal o futbal, ako by si doprial odpočinok.  Veľká väčšina hráčov prvého tímu Spurs hrá zápasy za svoje krajiny, čo znamená, že jeho tréningy v Tottenhame boli ukrátené o ľudí so skúsenosťami.

Pochettino sa vyjadril pre Sky Sports: “Budeme sa rozprávať o futbale. Katalánska federácia nás požiadala, aby sme prišli a viedli rozhovor s katalánskymi trénermi a ja si myslím, že je to skvelá možnosť zdieľať a vysvetliť skúsenosti z Premier League a z Tottenhamu.”

zdroj spuer-web.com
foto: fcbarcelona.com

maryann

-4
2018-11-19 18:05:50

Hahaha a na Barcu B bol iba z nudy....,vobec si nebol nikoho pozriet konkretneho....
Je niekto, kto tomu aj uveri???

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.