Futbalista Manchestru United pre anglický denník Daily Mail priznal, že jeho mužstvo vo finále Ligy Majstrov vo Wembley urobí všetko preto, aby sa Barcelone za prehru v Rímskom finále spred dvoch rokov pomstilo.

Francúz hral za Červených diablov aj pred dvoma rokmi a Guardiolovmu výberu podľahol 0-2. Góly vo vtedajšom finále strelili Eto'o a Messi.

Teraz však 30-ročný ľavý bek Manchestru uisťuje, že jeho mužstvo nedovolí Barcelone zopakovať to, čo sa stalo v Ríme. Naopak, vynasnažia sa Barcelone za túto porážku pomstiť: "Nemôžem sa tohto zápasu dočkať, no na ten predchádzajúci nechcem spomínať. Nechcem byť smutný a znervózňovať sa," povedal.

"Chcem všetkým fanúšikom aj sebe ukázať, čo to znamená byť súčasťou Manchestru. Barcelonu si veľmi vážim a obdivujem to, čo dokázali v Ríme, keď nás porazili dvojgólovým rozdielom. Po zápase som celé leto o tejto prehre rozmýšľal a analyzoval som ako k tomu došlo. Prečo sme nezahrali ako Manchester United? Prečo sme neprezentovali všetko, čo naozaj dokážeme?" pýtal sa Evra.

"V Ríme sme dominovali prvých desať minúť a potom sme dostali gól a niečo sa v nás zlomilo. Finále z roku 2009 je veľmi frustrujúca skúsenosť a po zápase vo Wembley sa tak istotne nebudem cítiť," dodal.

zdroj: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.