André Gomes je v súčasnosti na hosťovaní v Evertone a jeho doterajšie pôsobenie v anglickom klube je hodnotené veľmi pozitívne. Tréner Marco Silva uviedol, že klub chce 25-ročného stredopoliara v tíme udržať.

Portugalčan v tíme The Toffees kvôli zraneniu debutoval až koncom októbra v zápase s Crystal Palace, no odvtedy sa v základnej zostave Evertonu objavil vo všetkých piatich doterajších súbojoch. V poslednom zápase Everton zvíťazil 1:0 nad Cardiffom a Gomes patril medzi najlepších hráčov na trávniku.

"Myslím si, že v tom správnom momente musíme niečo urobiť, aby sme priviedli takého hráča ako André. Máme na to čas. Sme s ním spokojní a on sa zas teší, že je tu. Nemyslím si, že teraz nie je ten správny moment na to, aby sme o tejto téme hovorili, resp. lepšie povedané, že Barcelona na Andrého tak trochu zabudla," povedal tréner Evertonu Andre Silva.

"Dostaneme sa k tomu v tom správnom čase. Andrés si užíva aktuálnu chvíľu, ale nechceme na neho vytvárať tlak, aby sa rozhodol. Na to je priskoro. S hráčmi s klubmi budeme hovoriť na konci sezóny a neskôr prijmeme rozhodnutie," pokračoval.

"Poznám ho veľmi dobre, pretože som s ním pracoval už predtým. Uplynulá sezóna pre neho nebola najlepšia, ale pred jeho príchodom sme uskutočnili vydarené rokovania. Keď prišiel do tímu, bol zranený a prechádzal cez ťažké obdobie, ale teraz hráva a ukazuje sa v dobrom svetle. Som presvedčený, že bude ešte lepšie, pretože má na to potrebné schopnosti. V sobotu sa ukázal vo veľmi dobrej forme. Členovia realizačného tímu aj spoluhráči mu pomohli v adaptácii a vďaka nim sa cíti byť dôležitou súčasťou v našej šatni a to aj keď nehral a nemohol ani trénovať. Teraz hráva dobre, tvrdo pracuje a robí všetko, čo sa od hráča s týmito prednosťami očakáva," uzavrel.

Vyber si svoje štýlové oblečenie FC Barcelona!

zdroj: sport.es
foto: fcbarcelona.com

0lk0zeman

26
2018-11-26 10:48:32

Predat sapon za 30-40 a bude fajn

FCBarcelona2018

11
2018-11-26 11:26:49

A v Barci bol najväčšie drevo, aké kedy v Barci hralo!!! Čím to je? Málo sebadôvery alebo veľký tlak zo strany vedenia klubu a trénera? Veď Luis Enriqe mu dával dosť príležitosti a nikdy sa jej nechopil. Tak neviem....

galibier

24
2018-11-26 11:34:49

neporovnavaj hru Barcelony a Evertonu..ved to sa lisi ako den a noc...

Jhonys

15
2018-11-26 11:52:35

protože ne každý do Barcelona zkrátka pasuje. Protože ne každý se dokáže vypořádat s takovým tlakem... Gomés několikrát ukázal, že to není vůbec marný hráč, ale do Barcelony se absolutně nehodí, hlavně psychicky to nezvládal. To je celé, žádná věda v tom není :D

emiliano

9
2018-11-26 13:20:48

Everton hrá taký klasický futbal, keď získajú loptu rýchlo dopredu, všetci šprintujú a ukazujú sa a je komu prihrať a nabehnúť si. My po získaní lopty málokedy ideme rýchlo dopredu, naopak zastavíme, rozostavíme sa, súper sa zatiahne, my ideme do plných, rozohrávame naokolo, je tam plno prihrávok, je tam husto, je to náročné na narážačky na malom priestore. Tam sa Gomes strácal, je vysoký a menej obratný, pár krát prišiel o loptu, stratil sebavedomie a už prihrával len dozadu.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.