Riaditeľ FC Barcelona pre inštitucionálne a športové otázky Guillermo Amor priznal, že Neymar sa do Barcelony predsa len môže vrátiť. Komentoval aj situáciu Samuela Umtitiho, ktorého trápia problémy s kolenom.

"Umtiti v tom istom kolene pociťoval isté problémy, uvidíme, čo to presne je. Trochu počkáme a lekári nám povedia, čo je potrebné urobiť. Nášmu lekárskemu tímu dôverujeme. Naši lekári sú špičkoví. Umtiti je určite v dobrých rukách," uviedol Amor na tému Umtitiho zranenia.

"Či budeme musieť v januári hľadať obrancu? Ešte to nevieme. V súčasnosti všetko analyzujeme, či to bude nutné a či sa to oplatí urobiť. Vždy môžeme niečo podniknúť. Čo má byť, to bude," komentoval možný príchod nového stopéra už v zime.

Guillermo Amor dostal aj otázku ohľadom Neymara. Médiá totiž píšu, že Brazílčan sa do Barcelony môže skutočne vrátiť. Riaditeľ pre inštitucionálne a futbalové otázky špekuláciám nahral, pretože návrat nevylúčil. Odpovedal krátko a jasne: "Stať sa môže všetko."

Vyber si svoje štýlové oblečenie FC Barcelona!

zdroj: mundodeportivo.es
foto: fcbarcelona.com

galibier

top komentár
40
2018-11-29 17:51:23

mozno by som si precital radsej par riadkov o nasom bečku...Neymar ..Neymar...Neymaaaaaarrrr.....nikto ho nevyhadzoval,nikto ho neposielal prec..uz to nechajte tak,nech si striela svoje goly St.Etienu a Dijonu...Barca bola aj pred Neymarom aj s nim aj bez neho....

fofo112

6
2018-11-29 18:13:47

Nemáme len spiaceho muža na lavičke ale spáči sú aj vo vedení ,oni nevedia či potrebujeme obrancu,bože to je tam spolok hlupákov.

Teo07

3
2018-11-29 20:08:39

Presne tak. Všetci sú tam hlúpi. Podľa mňa by si im už nemal dávať šancu a odvolať ich všetkých. Ale je to na Tebe, samozrejme. Zváž.

Brano

3
2018-11-30 08:35:17

Presne tak, ako hovorí Teo. Buď taký dobrý a daj nám potom prosím ťa vedieť ako sa rozhodneš. Myslíš, že zmeníš aj našich sponzorov ? Ak áno, tak za akých? Vďaka

Jestper9

8
2018-11-29 20:46:17

Tak mna viacej zaujima navrat Neymara ako par riadkov o Becku, ktore ani cele nema kvalitu Neymara. Hraci Becka si musia zasluzit aby sa o nich pisalo a zial zatial tam nikto asi taky nie je

michal11

3
2018-11-29 21:35:33

Puig je veľmi dobrý, hlavne čo sa týka mentálnych futbalových schopností (futbalovej inteligencie). Samozrejme že sa musí ešte zlepšovať ale ak nebude nikdy dostávať šance a nebudú pracovať s ním tak jeho talent zanikne. Jeho príbeh sa podobá tomu Iniestovmu. Iniesta tiež extra nevyčnieval v mládežníckych týmoch ale keď sa dostal do rezervy tam sa začala prejavovať jeho genialita. Puig má podobný príbeh futbalového života. Podľa môjho názoru môže byť intelektom podobný Iniestovy alebo Xavimu čo je určite viac ako Neymar hoc aj on je skvelý.

Ortiz

3
2018-11-30 09:14:04

Ja nechapu, proc vsude v jinych tymech i v top tymech, nemají problem skladat sestavu na mladejch hracich , ale u nas jo .. napr. Monaco, nebo Dortmund si vychovava takovy hrace, ze kterych jsou pak hvezdy. U nas ale musi mlady prodat, protoze nehrajou a jinde jsou za ne radi a jsou hvezdami tymu, protoze u nas nedostali sanci se vyklubat. Je to smutny

erdzo

1
2018-11-30 12:41:12

Ale mi nie sme Dortmund ktorý jednu sezónu hrá skvele potom sa hráči predajú do špičkových tímov, kde majú šancu vyhrávať všetko a aj lepšie platy a potom zas sezóna dve, tri bez trofeje. Treba si uvedomiť že toto je Barcelona, ktorá každý rok ašpiruje na všetky trofeje o ktoré hrá. Tu hrajú len tí najlepší a mladý bohužiaľ nemajú ani s extrémnym talentom v 18 rokoch ešte na to aby potiahli tým ako Barcelona. Ani Messi v 18 r. nehrával pravidelne každý zápas a to bol najväčší mládežnícky talent aký kedy hral za Barcelonu alebo akýkoľvek iný klub. V sezóne 2005-2006 keď mal 18 počas sezóny mal potom 19 r. odohral za A 17 zápasov v La Lige.

Ortiz

3
2018-11-30 07:01:23

Kdyz jsem videl Verrattiho proti Liverpoolu, tak paradni vykon. Na to, ze je DM,tak umi i dobre vyvezt a zautocit. Mrzi me, ze nam ho Pariz tenkrat neprodala ..

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.