Argentínčan sa zúčastnil promo akcie pre svojho sponzora. Po prezentácii nového produktu odpovedal aj na niekoľko otázok.

Messi dokázal nájsť aj pozitívnu stránku zranenia ruky, ktoré ho z hry vyradilo na pár zápasov. Hviezda FC Barcelona nehrala na prelome októbra a novembra, no neberie to tragicky: "Bola to dobrá skúsenosť, pretože som mohol tráviť čas s mojimi synmi. Nikdy to nemám možnosť urobiť, pretože stále hrám. Mal som z toho veľkú radosť. Ide práve o to, aby sme vytvorili dobrý tím. Veľké mužstvá sú tie, ktoré dosahujú veľké úspechy. Aj keď existujú veľmi dobré individuality, bez zohraného tímu je veľmi ťažké vyhrávať," vysvetlil Argentínčan.

"Do Barcelony som prišiel do veku 13 rokov a bývam tu už dlhšie, než v mojej rodnej krajine. Milujem toto mesto a cítim sa v ňom veľmi dobre. Moji traja synovia sa narodili tu. Som veľmi šťastný, že hrám v Barcelone a žijem týmto miestom," uviedol.

Hráč sa vyjadril aj k poslednému zápasu s PSV, v ktorom sa Barcelona neukázala práve z najlepšej strany: "Stretnutia sú rôzne, niekedy to ide, niekedy nie. Vďaka bohu sa nám podarilo vyhrať, pretože to bolo našim cieľom," povedal Argentínčan, ktorý sa veľmi krásnymi slovami vyjadril o povolaní byť futbalistom: "Robím to odkedy som chlapec. Je to moja vášeň a niečo, čo som veľmi ľúbil už ako dieťa, preto sa teraz teším ako každý, kto má rád svoju prácu. Je normálne, že v práci deň čo deň prechádzame cez ťažké momenty a prijímame rozhodnutia. Taký je život, zakaždým je treba vstať a užívať si to, čo robíme."

Vyber si svoje štýlové oblečenie Blaugranas!

zdroj: sport.es
foto: marca.com

michal11

10
2018-12-01 09:44:24

A je to aj cítiť, zbožňuje to čo robí a robí to s entuziazmom. Bohužiaľ má to aj svoje nevýhody. Prakticky nevidí svoju rodinu, ráno odchádza a večer prichádza.

galibier

9
2018-12-01 10:38:32

kariera takeho takehoto futbalistu si musi vybrat svoju dan..nieco za nieco.Na druhej strane financne zabezpecil mozno dalsie dve generacie svojej rodiny,aj kede je kralovsky plateny myslim ze unho bol vzdy na prvej pozicii futbal s rodinou az potom peniaze.

jokerito

21
2018-12-01 12:19:38

Zas nepreháňajte. Určite s ním jeho deti trávia viac času ako u nás, keď tatko robí 6dni v týždni ťahá 12ky v jednej z našich skvelých svetových tovární a potom ešte od zúfalstva sedí v krčme zvyšok dňa.

maros1

6
2018-12-01 15:15:08

je treba Messiho si ctiť ako športovca, ako človeka a neustále pripomínať poukazovať pokazenej mladej generácii ako veľký a motivujúci vzor

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.