Spojenie starých známych. Bývalý kapitán FC Barcelona Andrés Iniesta, ktorý v súčasnosti pôsobí vo Vissel Kobe, privítal v klube Davida Villu a je šťastný, že s ním opäť bude zdieľať šatňu.

Obaja spoločne hrávali na Camp Nou v období medzi rokmi 2010 až 2013, kedy zažili niekoľko nezabudnuteľných úspechov a vytvorili si veľmi dobrý vzťah. Teraz sa ich cesty opäť spojili, no o niečo ďalej, ako je ich rodné Španielsko. "Vitaj vo Vissel Kobe, Guaje! Som šťastný, že budem s tebou opäť zdieľať jednu šatňu," napísal Iniesta na sociálnych sieťach a k tomu priložil fotku s 36-ročným útočníkom, ktorý prichádza z americkej MLS.

Villa bol predstavený ako nová posila japonského klubu v sobotu a na tlačovej konferencii v krátkosti opísal svoje dojmy. "Všetci, s ktorými som sa stretol v klube, mi preukázali skutočný entuziazmus a to je dôležité. Okrem toho je tu hráč s najlepšou technikou a to Andrés Iniesta. Sme skvelí priatelia. Keď sa naskytla príležitosť prísť sem, rozprávali sme sa cez telefón a o tíme a živote v Japonsku sa vyjadroval veľmi pozitívne."

zdroj: sport.es

foto: instagram.com

DINHO_10

11
2018-12-02 15:46:01

pamatam ako sme ho kupili z valencie na hrot ako za nahradu Eto´a a Ibru, to boli casy, tie tri roky strielal ako blazen

marko31

8
2018-12-02 15:55:51

jeden z mojich obľúbených hráčov, veľký sympaťák :) https://www.youtube.com/...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.