Barcelona si uctila pamiatku zosnulého Josepa Lluisa Núñeza, niekdajšieho dlhoročného prezidenta FC Barcelona. Pri tejto príležitosti sa na štadióne Barcelony objavilo mnoho významných hostí, aby si túto významnú osobnosť histórie FC Barcelona uctili.

Na ceremónii boli prítomní všetci hráči FC Barcelona a dokonca aj prezident Espanyolu Barcelona či Realu Madrid. Slová prezidenta Florentina Pereza odrážajú význam Núñeza nielen pre Barcelonu, ale aj pre Real Madrid a celý španielsky futbal.

"Chcel by som vyjadriť úprimnú sústrasť rodine, FC Barcelone a jej fanúšikom, s uznaním a úctou voči tomuto skvelému prezidentovi. Bol jedným z najlepších prezidentov v Španielsku a na celom svete. Bol priekopníkom z hľadiska organizácie a internacionalizácie, dostal futbal na vyššiu úroveň. Musíme mu byť vďační, že konal s takou energiou a vydal sa cestou, po ktorej mohli nasledovať ďalší. V súčasnosti sú Barcelona a Real Madrid najlepšími klubmi na svete a čiastočne aj vďaka nemu. Bol takisto priekopníkom v oblasti vzdelávania mladých hráčov," povedal Perez.

Núñeza vyzdvihol aj riaditeľ Realu Madrid pre inštitucionálne vzťahy, Emilio Butragueño: "Prezidentom bol veľmi dlho a otvoril novú kapitolu v oblasti riadenia a Barcelonu doviedol k profesionalite. Rozmýšľal vo veľkom a podpisoval jedných z najlepších hráčov. Bol mimoriadnym prezidentom a každú sezónu bol pre nás ťažkým súperom. Chceme voči jeho práci vyjadriť rešpekt a úctu. Stopa Josepa Lluisa Núñeza zostane v našich srdciach po dlhý čas," uviedol.

Vyber si svoje štýlové oblečenie FC Barcelona!

zdroj: mundodeportivo.es
foto: fcbarcelona.com

gulio

35
2018-12-05 16:12:06

Tak by to to malo byť vo všetkom, Rivali na ihrisku, a rešpekt ale aj úcta v súkromí, pekné gestá od REALU MADRID, včetne Pereza . Vďaka!!!

GabrielSVK

10
2018-12-05 18:12:51

Presne tak. Vo zápase sa môžu aj ,,pobiť'', ale mimo zápasu nech vládne úcta a rešpekt.

Marian

-1
2018-12-05 19:58:08

Barcelonismo vníma prezidentovanie Nuneza ako obdobie chudobné na trofeje.S obdobím Laportu až po súčasnosť, kedy sme hýčkaní množstvom titulov, sa to nedá fakt zrovnávať.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.