Bojan Krkic v interview pre BBC hovoril o svojej kariére. Dotkol sa začiatkov v Barcelone, ťažkého roka v Holandsku či súčasného pôsobenia v Stoke City, kde však príliš často nehrá.

Jedným z najpozoruhodnejších priznaní bolo o časoch, kedy ho začali porovnávať s Leom Messim. "V prvej sezóne som strelil v La Lige 10 gólov a ľudia hovorili 'pozrite, nový Messi'. Nemôžete s tým spraviť nič. Koniec koncov, poznám svoje kvality a viem, že nie som Messi. Som Bojan."

Hoci odchod z Camp Nou nebol taký jednoduchý, je rád, že sa k tomu odhodlal. "Pri rozhodovaní som sa riadil hlavou a nie srdcom, ktoré hovorilo: 'toto je tvoj domov'. Svet je ale skutočne pekný aj mimo Barcelony. Musel som poďakovať a ísť vlastnou cestou," vysvetlil. "Keď otvoríte nové dvere, vidíte veľa vecí, ktoré na vás čakajú, no na začiatku ste vystrašení. Iný dres, fanúšikovia, kultúra, mentalita... Keď však urobíte prvý krok, môžete byť na seba naozaj hrdí."

zdroj:sport.es

foto: bbc.com

galibier

9
2018-12-08 11:52:54

svojho casu to bol megatalent a cakal som ze bude u nas mat uzasnu karieru..nieco sa pokazilo v najnevhodnejsiu chvilu a nepokracovalo to ako to kazdy chcel a predpokladal..tak ci tak ,vdaka aj za to co pre nase farby urobil,v podstate si ani nepametam zapas kedy by bol vyslovene sklamal,skor naopak....

dalibor

-7
2018-12-08 11:54:58

netáraj. ku koncu bol neschopný

Nalim

-3
2018-12-08 13:05:41

Bol začínajúci talent, len že prednosť začali dostávať veľké mená, to ho začalo hlodať, stále mal dokazovať kvalitu, no sa každý s tým nevysporiada v hlave a na trávniku ...Hrať sa dostali drahé kúpy.

jokerito

8
2018-12-08 14:19:55

Tu je vidno že iba talent nestačí. Preto všetci kto hovoria, že Messi má iba dar od boha a nedrel, taraju...

Milan87

4
2018-12-08 15:25:58

On mal psychické problémy ako depresie a agrofobiu, je to choroba za ktorú nikto nemoze, on ju ale nastastie zvládol aj ked iba v osobnom zivote ale tým futbalom sa aj tak živí a je OK.Na to aby bol niekto ako messi sa musí zbehnut velmi vela vecí.

dalibor

1
2018-12-08 17:16:23

niektorí tu ste kam vítr tam plášť . keď hral tak ste ho vyhadzovali a teraz po rokoch je tu o ňom článok a dobre, že z neho nerobíte majstra sveta... mám toho chlapca rád ale proste niečo v ňom seklo a už nehral to čo predtým. a určite to nebolo drahými nákupmi, šancí mal viac než dosť

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.