Riqui Puig len v stredu debutoval v oficiálnom zápase v drese prvého tímu a hneď včera sa pripojil k rezerve, aby svojim spoluhráčom pomohol v zápase s Badalonou, ktorý Barcelona B vyhrala 2:1. Mladík je už niekoľko dní v centre pozornosti verejnosti aj médií, ale túto situáciu berie s pokojom.

Opäť do rezervy

"Nie, tento návrat pre mňa nebol ťažký. My, hráči, by sme mali vedieť ako si s tým poradiť, zvlášť v klube, ktorý vždy staval na odchovancoch. Všetci spoluhráči mi pomohli, vďaka čomu to mám oveľa jednoduchšie."

Otec Carlos Puig apeloval, aby si všetci zachovali zdravý úsudok a jeho synovi umožnili, aby sa pokojne rozvíjal

"Tak ako hovorí môj otec, je potrebné stáť pevne na zemi. Nie je jednoduché si s tým všetkým poradiť a jedného dňa zahrať na Camp Nou pred 76 000 fanúšikmi, no na ďalší deň hrať na štadióne Badalony. Musíme však vedieť ako tieto situácie zvládať a pokiaľ sa nám to podarí, budú z nás lepší hráči."

Spomienky na debut na Camp Nou

"Som veľmi spokojný. Nebolo jednoduché dostať sa na toto miesto, vyžadovalo to obetu a predovšetkým množstvo úsilia. Nikto mi nedal nič zadarmo."

Prvý krok k splneniu snov

"Všetko je jednoduchšie ak hráte s najlepšími na svete ako napríklad Messi, ale v mužstve rezervy sú takisto najlepší hráči z našej generácie. Hra s najlepšími rozvíja. Z víťazstva v Badalone máme radosť, pretože na výjazde sme to nemali ľahké. Pred koncom zápasu sme mali trochu problémy, ale podarilo sa nám vyviesť tri dôležité body."

Vyber si svoj štýlové oblečenie FC Barcelona!

zdroj: sport.es
foto: fcbarcelona.com

Andrejomus

18
2018-12-10 13:51:23

Veľa šťastia!

michal11

12
2018-12-10 17:16:55

Ak to nedobabrú na plnej čiare tak môže byť veľkým hráčom ako Iniesta (nemusí byť až na toľko dobrý ale má potenciál sa mu veľmi silne priblížiť s jeho talentom a skromnosťou) Len nech po krôčkoch pracujú s ním a môžeme sa tešiť na veľkú budúcnosť. Možno zase budeme dominovať všetkým v strede poľa :D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.