Barcelona sa v prípade porušovania disciplíny zo strany Ousmane Dembélého nemierni len tak ľahko vzdať a chce sa postarať o to, aby sa hráč plne zapojil do športového projektu klubu. Realizačný tím je spokojný s rozvojom mladíka po futbalovej stránke, ale skutočnou výzvou pre klub do najbližších týždňov je zlepšenie disciplíny.

Tréneri, zamestnanci klubu aj hráči v šatni sa zhodujú v jednej veci - Dembélé je dobrý človek a všetci ho majú radi. Jediným jeho problémom je neusporiadaný život a isté nie úplne správne návyky.

Ousmane Dembélé je zvyknutý na ponocovanie a spať chodí veľmi neskoro v noci, pretože hráva videohry alebo sleduje televízne seriály. Stane sa, že niekedy potiahne až do rána. V klube však tieto zvyky chcú nejakým spôsobom napraviť. Barcelona hráčovi napríklad zakázala vypnúť si na noc telefón. Zamestnanci chcú mať možnosť hráčovi ráno zavolať. Spoluhráči z tímu od Dembélého z času na čas dostanú otázku, kedy sa vlastne tréning začína, čo znamená, že útočník nemá úplne prehľad na dianí v klube.

Barcelona chce aj agentov hráča prinútiť, aby sa o neho starali lepšie a trávili s ním viac času. Zdá sa, horšia disciplína futbalistu premení aj z toho, že jeho agenti o neho veľmi nedbajú. Katalánsky klub však Dembélému po celý čas dôveruje a až na pokutu vo výške 200 000 eur chce raziť cestu diplomacie.

zdroj: marca.com
foto: fcbarcelona.com

freerider22

28
2018-12-14 23:09:07

Treba s ním pracovať, pretože ako vidíme z posledných zápasov, vie spravit rozdiel

Ronaldinho123

39
2018-12-14 23:10:57

Hlavne by sa mal Dembélé nad sebou sám zamyslieť. Má 21 rokov a nie je nesvojprávny, aby ho kvantum ľudí muselo obskakovať, starať sa o neho a dávať naňho pozor.

bulldozer

1
2018-12-15 05:53:18

On sa z toho dostane, ma predsa tisice psychologov za klavesnicou po celom svete ktori mu davaju mudre rady. :D

Chrisler

10
2018-12-15 00:09:38

Snáď ho dajú do laty. Bo podľa mňa je futbalista lepší ako Neymar. Ja ho do budúcnosti vidím vysoko. Snáď sa nemýlim.

Nalim

7
2018-12-15 06:45:32

Je smiešne si myslieť, že hráči svetových mužstiev, nežijú svetskými radosťami. Skoro každý hrá do 30-32 rokov. To je veľká časť najlepšieho života. Myslite si, že idú spať o 21 hodine, nedajú si po večeri jedno pivo, pohár dva vínka, že sa v posteli dívajú na svoju ženu ( napr. Schakiru), nepozrú dobrý film, alebo nejdú v noci pozrieť či je dieťa v poriadku. Žijú normálny zivot, prijímajú návštevy blízkych, popijú ako kedy. Podstatné je čo vyprodukuje hráč na hrisku. Sú z mäsa sa kostí a dobre sa vyspia pred zápasom. Ako sa povie “ povedali rusi, jeb.ť sa musí” Aj futbalisti sú len ľudia a Tí milionári si odopierať nebudú !!!

Milan87

5
2018-12-15 08:08:11

Ale na trening sa aj tak dostavit za vcasu mozu.

maryann

3
2018-12-15 08:21:06

Tak je to jasne,nie je ignorant,je zavisly na PC!
Keby boli treningy o 13-14 hod.,nema problem,
ale hry a serialy v noci.....to poznam,to ho tazko odnaucia.Tazko povedat co je horsie-ci ta zavislost alebo ingorancia....,pre nas a pre klub by samozrejme bola horsia ignoracia a lahostajnost!

conquistador

7
2018-12-15 08:27:33

Ja už keď počujem, že sa treba o neho starať, venovať sa mu osobitne a pomaly za jeho jebnutosť môžu agenti, ktorí sa o neho nestarajú, tak ma ide rozdrapiť. V 21 rokoch nie je schopný pravidelne a načas chodiť na tréningy? To má klub najať osobitne zamestnanca, ktorý mu bude držať budík pri uchu a prosiť ho na kolenách, aby sa dostavil do roboty, v ktorej mesačne berie státisíce eur? Či zamestnáme aj šaša, ktorý mu bude držať péro, aby nešťal Dembelko nakrivo? Položil som viacero otázok, ktoré sú v podstate odpoveďami.

Grent

1
2018-12-15 09:27:55

Keby ma polka miestnej komunity prijem dembeleho v jeho veku tak by bol dembo pri nich vzor svatosti .. a tento raz sa ho nejak velmi nebudem zastavat, to ze hra videohry a blbosti je jeho sprostost ale ruku na srdce, kto z nas a teraz hovorim skor pre ludi do 30 (nic v zlom) nehral niekedy do noci alebo nesledoval plno filmov pripadne mal iny zlozvyk .

emiliano

3
2018-12-15 10:31:29

Nie je to tragédia občas prísť niekde neskoro. Horšie je, keď je to sústavné. Už som o tom písal - poznám takých, ktorí nie z lenivosti sústavne bojujú s časom - buď meškajú alebo dobiehajú na poslednú chvíľu. A stáva sa im to bez ohľadu nato, kedy je termín, či ráno alebo poobede. Proste nie sú schopní zorganizovať si program, vždy majú čas a potom nestíhajú. A ťahá sa to s nimi celý život - mám susedu, ktorá každý deň beží na autobus do práce, smejeme sa z toho a ona tiež. Mám známeho, ktorý robí to isté a robí to od detstva, dnes má už vyšší vek. Pritom obaja sú pracovití a zodpovední ľudia. Pláanujú si totiž čas tak, že tam nie je rezerva, stačí malé zdržanie na ceste a meškajú. Možno je to aj problém Dembelého, nie je to o nedostatku disciplíny. Tento typ si uvedomuje, že to nie je dobré, vždy si povie, že už sa polepší, ale keď nabudúce zasa predpokladá optimálny časový priebeh udalosti a zasa mu to občas nevyjde, lebo nie vždy je všetko ideálne.

conquistador

6
2018-12-15 12:42:45

Pozdrav svojich meškajúcich známych a pošli im malú múdrosť na weekend: "Nie je idiot ten, kto urobí chybu. Idiot je ten, kto ju sústavne opakuje."

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.