Médiá v Anglicku uvádzajú, že Denis Suarez sa v Arsenale Londýn môže stať nástupcom Aarona Ramseyho.

Len nedávno madridský denník Marca informoval o tom, že Denis Suarez sa rozhodol mužstvo FC Barcelona opustiť. Dôvodom je Ernesto Valverde, ktorý hráčovi na trávniku nedáva vôbec priestor. 24-ročný stredopoliar na trávniku v tejto sezóne strávil len 212 minút. Barcelona podľa médií žiadosť Suareza o odchod akceptovala a jeho služby ponúkla klubom do Premier League. Katalánci počítajú s tým, že vďaka tomu za hráča získajú sumu na úrovni medzi 15-20 miliónmi eur. Teraz sa však neprijme podobné riešenie ako počas prestupu do Villarrealu, kedy si Barcelona v zmluve zabezpečila právo na odkúpenie. Teraz sa Barcelona prikláňa k inému riešeniu a tým je % zo zisku z následného predaja.

Cena Suareza nie je prehnaná, pretože Arsenal hráča ocenil veľmi podobne. Odchovanec Celty Vigo by na Emirates mal nahradiť Aarona Ramseyho. Reprezentant Walesu má kontrakt platný už len pol roka a nič nepoukazuje na to, aby bol predĺžený. Suarez má v Arsenale ďaleko vyššie šance na pravidelnú hru, než na Camp Nou. Anglickú ligu navyše pozná z pôsobenia v Manchestri City zo rokov 2011 až 2013. Okrem toho, Suarez pod vedením Unaia Emeryho pracoval na hosťovaní v FC Sevilla v sezóne 2014/2015.

zdroj: sport.es
foto: fcbarcelona.com

mikimi122

18
2018-12-16 12:43:45

Nemohol by si Denis zabaliť do kufra aj Munira : )

kubakladno

14
2018-12-16 12:51:40

Arsenal bych mu přál, je to tým který má super tým, trenéra a hráč jako Denis by se tam hodil.
Hodne štěstí, to mu preji. Doufám, že již brzo.

MAREek

4
2018-12-16 18:46:29

škoda ho ten chlapec mal niečo čo niektorý iný nemajú veľký vzťah ku svojmu klubu a myslel si že tu bude úspešny aj ked sam tomu moc neveril . Prajem mu len to najlepšie

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.