Madridský denník AS dnes informuje, že Samuel Umtiti tri dni pred koncom liečby v Katare Barcelonu informoval, že sa opäť cíti dobre a chce sa pokúsiť o návrat na trávniky bez nutnosti operácie problémového kolena.

Francúz na základe týchto informácií mal Barcelone oznámiť, že sa každým dňom cíti čoraz lepšie. Umtiti sa v Katare na liečení nachádza od 2. decembra. Starajú sa o neho odborníci na klinike Aspetar, ktorá sa špecializuje na športovú medicínu. Pre stopéra je to posledná možnosť vyhnúť sa artroskopii kolena, čo by rezultovalo v polročnú prestávku od futbalu.

V čase, keď Umtiti vycestoval do Kataru sa zdalo, že vyliečiť koleno nebude veľmi jednoduché bez operačného zásahu. Hráč však neúnavne pracuje nad svojim návratom do plného zdravia. Pripomenieme, že stopér už predtým v Barcelone absolvoval liečbu kmeňovými bunkami, ale želaný efekt to neprinieslo, pretože odohral iba jeden zápas a to proti Atléticu Madrid. Následne si musel dať pauzu, pretože problémy sa objavili opäť.

Umtiti sa má koncom týždňa vrátiť do metropoly Katalánska s jasným zámerom a to vyhnúť sa operácii. Obranca sa chce k tímu pripojiť 30. decembra po stretnutí s klubovými lekármi a realizačným tímom. Je rozhodnutý opäť sa vrátiť na trávniky. Klub je pripravený výzvu hráča akceptovať. Francúz v každom prípade počíta s tým, že ak sa problémy s kolenom objavia aj neskôr v priebehu sezóny, operáciabude nevyhnutná. Bez ohľadu na zdravotný stav Umtitiho sa Barcelona rozhodla pre nákup nového stopéra už počas januárového prestupového obdobia.

zdroj: as.com
foto: fcbarcelona.com

kaspec22

23
2018-12-18 14:32:05

Snad půjde léčba podle plánu, ale hlavně nic neuspěchat. Radši léčit déle, než mít pak celou kariéru problémy.

jan22

33
2018-12-18 14:40:54

Umtitimu želám skoré a úplné vyliečenie a Škrteľovy veľa úspechov v klube , kde pôsobí teraz .

LaBrie

2
2018-12-18 19:50:47

Davam Umtitimu zapas, nanajvys dva :) neverim, ze taketo lepenie mu pomoze.....

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.