Pred dnešným veľkým finále medzi FC Barcelonou a Manchesterom United predpovedal server Goal.com s istou dávkou humoru, čo sa stane na trávniku a mimo neho vo Wembley.

• Xavi Hernandéz zaznamená viac prihrávok ako Michael Carrick v celej svojej kariére vrátane priateľských zápasov aj vrátane zápasov za školu.

• Dani Alvés sa skláti k zemi po obzvlášť škaredom faule Paula Scholesa. Rozhodca Scholesa vylúči, ale taktiež potrestá Alvésa žltou kartou. Keď sa tento krajný bek pokúsi reklamovať, že predsa nefilmoval, rozhodca mu oznámi: „samozrejme, že si filmoval... ten faul bol predsa na Busquetsa.“

• O minútu neskôr sa bude Wayne Rooney rútiť sám na brankára, no zrazu zastane po tom, čo započuje hvizd... od suspendovaného rezervného brankára Barcelony Josého Pinta z hľadiska.

• Sir Alex Ferguson je rozzúrený kvôli tej červenej karte a falošnom hvizde. „Typické katalánske podvody,“ ozvalo sa jeho mrmlanie smerom ku tlačovému hovorcovi potom, čo si zabudol vypnúť svoj mikrofón.

• Jamie „nikdy nepočul o Patovi“ Redknapp zo Sky Sports taktiež zaútočil na barcelonskú športovosť. „Nič z tohto zahraničného podvádzania a filmovania sa v našej lige nedeje,“ čím potopil učencov Stevena Gerrarda a Didiera Drogbu.

• Potom, čo Pelé označil Javiera Hernandéza ako „nového Messiho,“ utrpel tento Mexičan nevysvetliteľný pokles formy, nepodarilo sa mu skórovať ďalšie tri roky a odišiel do futbalového dôchodku vo veku 25 rokov.

• Messi zaznamená neuveriteľný hattrick vrátane slalomu cez všetkých hráčov Manchesteru, ale niektorí zarytí fanúšikovia Realu Madrid budú aj tak tvrdiť, že Cristiano Ronaldo je najlepším hráčom na svete vďaka svojim 53 gólom proti Almérii a Levante.

• Nemenovanému hráčovi Premier League, ktorý je ženatý a má dieťa, bol odoprený jeho 33. titul v kariére potom, čo prišiel na ihrisko až v 85. minúte ako striedajúci hráč. V nesúvisiacich správach sa objavilo, že Ryan Giggs odohral posledných päť minút stretnutia a nezískal svoju tretiu trofej Ligy majstrov.

• Giggs sa pokúsil vyrovnať hrdinovi Manchesteru United Georgeovi Bestovi. Tak ako Best, aj on žiaril v drese Manchesteru United vo finále vo Wembley. Ako Best, aj on sa pokúsil dať gól tým spôsobom, že sa zakrádal za chrbtom Víctora Valdésa. A presne ako Best, aj on sa potom vrátil domov s finalistkou Miss World!

• Zatiaľ čo sa Barcelona plavila za víťazstvom 3-0, štvrtý rozhodca ukázal nastavený čas štyri minúty, čo dostalo Sira Alexa Fergusona do varu. „Malo sa nastavovať najmenej 47 minút,“ zareval pri tom, ako vypľúval svoju žuvačku.

zdroj: goal.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.