Dnešné finále Ligy Majstrov je futbalovým sviatkom pre každého, no pre pracovníkov technického sekretariátu to neznamená čas pracovného pokoja. Kiko Femenía sa podľa posledných správ Pepovi Guardiolovi pozdával a ten dal prestupovým rokovaniam zelenú.

Posledné správy takisto hovoria o tom, že celý transfer bude ukončený už dokonca tento pondelok a za hráča by mal Hércules Alicante zinkasovať 5 miliónov eur. Jedinou neznámou je zatiaľ plat 20-ročného Španiela. Svoju sezónu by mal v prípade prestupu do Barcelony začať v rezerve.

Klauzula o výkupnom je v prípade Femeníeho stanovená na 10 miliónov eur, no Hércules sa kvôli zostupu z Primera Division dostal do finančných problémov.

Kiko Femenía je pritom odchovancom mužstva z Alicante a vo farbách prvého tímu debutoval ešte 15. marca 2008 v Segunda Division proti Cádizu (1-1). 28. septembra 2010 neskôr debutoval aj v prvej Španielskej lige proti Athletic Club. Kiko sa na trávniku objavil ako striedajúci hráč, keď striedal zraneného Abela Aquilara. Femenía je takisto reprezentantom Španielska v juniorských kategóriách.

zdroj: lavanguardia.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.