Ousmane Dembélé ukončil rok 2018 vo veľkom štýle. Svojimi skvelými výkonmi tak nechal zabudnúť na polemiku ohľadom jeho neskorých príchodov. 

Ousmane Dembélé v súboji sedemnásteho kola španielskej Primery División proti Celte Vigo streill v sobotu svoj štvrtý gól z posledných šiestich ligových duelov, keď sa mu podarilo prekonať Rubéna Blanca už po desiatich minútach. Francúz dokonale využil dorážkou strelu Lionela Messiho.

Dembélé predtým zaznamenal presný zásah na Vallecas, kde vyrovnával skóre, aby napokon Barcelončania Rayo pokorili gólom Luisa Suáreza pomerom 3-2. Jeho gól z posledných minút znamenal pre blaugranas zisk bodu s Atléticom a presadil sa i do siete Espanyolu v rámci triumfu 4-0 na Cornellà-El Prat. Počas tohto obdobia mladík nádherným spôsobom prekonal aj Tottenham v Lige majstrov.

Ousmane zaznamenal od okamihu, keď ho Valverde nezaradil do zápasovej nominácie proti Realu Betis, obrovský progres. Ba čo viac, získal si na úkor Philippa Coutinha miesto v základnej jedenástke

Zdroj: sport
Foto: sport

Lionelko

7
2018-12-23 09:55:36

Len tak ďalej

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.