Madridský denník AS dnes informuje, že Thomas Vermaelen je veľmi blízko k opätovnému návratu na trávniky. Belgičan tentokrát maróduje s poranených lýtkovým svalom, no Valverdemu by mal byť k dispozícii už na odvetu osemfinále Copa del Rey proti Levante.

Zaujímavosťou je, že Belgičan sa zranil v zápase takisto proti Levante, až na to, že išlo o ligový duel. Stalo sa tak ešte 16. decembra. Ubehol necelý mesiac a AS tvrdí, že stopér bude trénerovi Blaugranas k dispozícii už o týždeň. Vermaelen má podľa informácií denníka absolvovať časť tréningu s tímom.

Cieľom realizačného tímu je, aby bol obranca na odvetu s Levante k dispozícii. Dátumovo to vychádza na 17. januára, teda presne o týždeň. V odvete by Vermaelen mal vytvoriť stopérsku dvojicu s Clementom Lengletom, ktorý po zraneniach Belgičana a Umtitiho bol jediným ľavonohým obrancom v Barcelone v posledných týždňoch.

AS informuje, že Piqué sa v kádri na odvetu s Levante takmer s určitosťou nebude nachádzať, pretože je jediným pravonohým stopérom v kádri a Valverde mu chce dopriať trochu odpočinku. Po návrate Vermaelena do kádra na maródke zostanú ešte ďalší traja hráči - Samuel Umtiti, Sergi Samper a Rafinha.

zdroj: as.com
foto: fcbarcelona.com

Mascherano

8
2019-01-10 18:53:47

Najlepšie roky má za sebou a stále ho trápia zranenia. Takže možno pár zápasov si zahrá a v Barce skončil

Chrisler

4
2019-01-10 20:39:21

Niekde som čítal článok že Bale ma za sebou 28 zranení v Reale. Nemáme také nieco aj na Vermaelena? Skoda ho každopádne. Sympatia a bojovník.

kluc

1
2019-01-10 21:10:10

Tak Vermaelen ich má asi menej v Barcelone, ale on zas ide kvalitu na úkor kvantity :D

123456

0
2019-01-11 22:09:29

Už keď hral za Arsenal tak to bolo samé zranenie. No a teraz to len pokračuje. Nepoznám hráča tajého ako on. A vôbec , veď plat ide. Už dávno sa mal predať. Alebo dať zadarmo (Košice) :) :)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.