Barcelonská prehra v Copa del Rey 2-0 proti Seville znamená koniec série 39 zápasov, v ktorom Barcelona strelila aspoň gól. Táto séria začala po eliminácii z Champions League proti Rímu.

Je to o päť zápasov menej ako najdlhšia Barcelonská séria, ktorá sa uskutočnila medzi rokmi 1942 až 1944 a pozostávala zo 44 zápasov. Súčasným obhajcom titulu Copa del Rey sa zranil Ousmane Dembélé, Lionel Messi nevycestoval na zápas a Luis Suaréz zostal iba na lavičke. Nová posila Barcelony Kevin Prince Boateng nastúpil v základnej zostave.

Rím bol posledným tímom, ktorý zastavil Barcelonu v skórovaní, keď zvíťazil 3-0 v druhom zápase štvrťfinále Champions League z 10. Apríla 2018 a vyradil Barcelonu z tejto súťaže. Po zápase so Sevillou sa Ernesto Valverde sťažoval na nedostatok kreativity svojho tímu, nakoľko sa im nepodarilo streliť gól: "Nedarilo sa nám vytvárať šance a preto sme neskórovali." Malcom nastúpil s Boatengom v útoku a premrhal šancu na gól, ktorý by znamenal predĺženie série vstrelených gólov.

zdroj: marca.com
foto: fcbarcelona.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.