Zdá sa, že sa Barcelona poučila zo svojich nedávnych chýb nakoľko si vybudovala reputáciu, že nie je v posledných rokov schopná uzatvárať prestupy. Príchod Frenkie de Jonga je najnovším dôkazom, ktorý vyvracia tento trend.

Holandský záložník bol jednou z ich priorít, hoci o neho mali záujem viaceré európske veľkokluby a zdalo sa, že sa im nakoniec  vyšmykne a prestúpi namiesto toho do Paris Saint Germain, ale Josep Maria Bartomeu a klub zareagovali rýchlo. De Jong je posledným hráčom, ktorý bol podpísaný cez toto prestupové obdobie. Blaugranas boli poslednú dobu klinickí, čo sa týka biznisu, dokonca získali niekoľko hráčov, ktorí sa pripoja ku klubu v lete - to platí pre De Jonga a Jean Clair Todiba.

Barcelona so svojimi prestupmi vymieňa batérie, v posledných 15 dňoch uzavrela štyri prestupy. Kevin-Prince Boateng a Jeison Murillo sa pripojili ku klubu nedávno, kým De Jong a Todibo sa pripoja v lete. Príchod De Jonga je vo všeobecnosti impozantný z dôvodov mimo jeho schopností na ihrisku. Práve keď to vyzeralo, že je s PSG dohodnutý, Bartomeu a vedenie zareagovali a uzavreli dohodu.

zdroj: marca.com
foto: fcbarcelona.com

tominno9

3
2019-01-26 08:34:29

Len za aku cenu...

Marian

1
2019-01-26 09:12:13

Podľa slov otca Frenkieho rozhodol o tom telefonát Lea Messiho s Frenkiem. Ten, kto o to Lea požiadal, mal rozhodujúci nápad.
Pre Busquetsa je to konkurencia ako hrom. Pri Valverdem si Sergio ešte zahrá a Frenkie vyskúša lavičku. Zahrá si základ,len ak odíde Rakitić. Alebo ak odíde Valverde...

Milan87

12
2019-01-26 10:47:14

S kade ty to mozes vediet? To iste sa tu pisalo sj o arthurovi puigovi alenovi mirandovi chumim.a co sa stalo?
Tebou hejtovany Valverde zapracovává mladých hracov lepšie a aj viacej ako Lucho.treba len prestat vidiet iba negativa a pozerat skor na pozitiva,ale ty tu asi chceš aby hralo bčko a vyhravali 6:0?lebo keď v podstatě Bčko nastupilo s nahypovanym tottenhamom a uhrali 1:1 tak tu bolo plno kydov co su to za drevaci.fakt tu poniektorych uz nechapem niekde článok o deJongovi a hejt na ernesta, članok o PSG a hejt na ernesta, článok by mohol byt aj o sagrada familia ale aj tak by tam bolo aspoň jedno vlákno hejtu na ernesta.

Milan87

8
2019-01-26 09:18:49

Vďaka Abidal fakt vdaka

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.