Roberto De Zerbi, tréner Sassuola, sa po výhre 3-0 nad Cagliari nechal počuť, že je potešený z toho, ako jeho hráči reagovali na odchod Kevina Prince Boatenga.

Neroverdi ukončili sériu piatich zápasov bez výhry proti Cagliari, ktorú porazili 3-0 na Mapei Stadium – Città del Tricolore. Manuel Locatelli zabezpečil vedenie svojmu tímu v deviatej minúte predtým, ako zvýšil Kouma Babacar na 2-0 z penalty na konci polčasu. Zeleno-čierni futbalisti uzavreli víťazstvo v 87. minúte po tom, čo Alfred Duncan ukázal skvelú víziu a poslal nahrávku Alessandrovi Matrimu, ktorý preukázal chladnokrvnosť vo vnútri pokutového územia a strelil gól.

"Je to vydreté víťazstvo, doma sme dlho nevyhrali a v posledných domácich vystúpeniach sa nám nedarilo. Toto víťazstvo má veľkú cenu v tom, ako sa nám podarilo uspieť, ale aj v tom, že sa Locatelli prebral a strelil gól po dlhom čase. Veľmi som sa radoval z tretieho gólu, podarilo sa nám rýchlo streliť prvý gól, ale po druhom góle som ešte stále nebol pokojný."

"Aj keď sme prišli o Boatenga, neobťažoval som sa získať za neho náhradu. Budeme platiť za jeho stratu, má neuveriteľné vlastnosti. Možnože mu chýba precíznosť, ale má všetko ostatné a je to veľká strata. Sme šťastní a hrdí, že sme ho boli schopní poslať do Barcelony." De Zerbiho sa pýtali, či nahradia Boatenga pred uzavretím prestupového okna. "Myslím si, že je stále možnosť zlepšiť sa alebo zhoršiť, neviem, kto príde, ale som spokojný s mojimi chlapcami. Ešte je stále skoro, ale ak zopakujeme tieto výkony, môžeme pozdvihnúť latku. Musíme byť pokojní, pretože sa potom môže stať, že prehráme tri alebo štyri zápasy v Serie A." Sassuolo sa nachádza na 11. mieste s 29 bodmi po 21 odohratých zápasoch.

zdroj: footballghana.com
foto: fcbarcelona.com

conquistador

20
2019-01-30 17:44:45

Pamätám si, že keď odišiel Ibrahimovič z Ajaxu do Juventusu, jeho bývalí spoluhráči usporiadali megapárty - na oslavu jeho odchodu.

bulldozer

12
2019-01-30 17:53:02

taka sa zrejme robi i Jagrovi :D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.