FC Barcelona v januárovom prestupovom období nakúpila hneď niekoľkých hráčov, no teraz sa sústredí na to, aby niekoľkých predala. Prestupové okno sa pritom uzatvára už čoskoro.

Jediným hráčom, ktorý opustil Barcelonu počas januára je Munir El Haddadi. Teraz sa rozhodol skončiť v Barcelone úplne a prestúpil do FC Sevilla. Ďalším futbalistom, ktorý by Camp Nou mohol opustiť je Denis Suarez. Ten má namierené do Arsenalu Londýn. Ale len na hosťovanie do konca prebiehajúcej sezóny.

Pre mladíka v tíme Ernesta Valverde jednoducho nie je miesto a preto si musí hľadať nového zamestnávateľa. Jeho zmluva s Barcelonou je pritom platná len do roku 2020. Katalánci chcú dosiahnuť, aby bol Arsenal po sezóne povinný hráča kúpiť, ale je veľmi otázne, či sa túto skutočnosť podarí vyrokovať.

Ďalším hráčom, ktorý by mohol klub opustiť ešte v januári, je Malcom, aj keď táto možnosť je skôr v teoretickej rovine. Skôr sa očakáva, že Barcelonu opustí počas leta. Katalánci za neho v uplynulom letnom prestupovom období zaplatili 41 miliónov eur, no útočník väčšinou sedí na lavičke.

Podľa médií sa očakáva, že v januári odíde už len Denis Suarez, za ktorého hosťovanie Barcelona zarobí 2 milióny eur. Týmto transferom sa zimné prestupové obdobie v klubových kanceláriách na Camp Nou uzavrie.

zdroj: marca.com
foto: marca.com

erdzo

22
2019-01-30 10:57:09

Keď Malcom dostal príležitosť tak len v jednom prípade presvedčil, aj to bol len striedajúci hráč (zápas proti As Rím v LM). V zápasoch, v ktorých nastúpil od začiatku to bola katastrofa, na druhej strane napríklad Aleňa, ktorý dostal tiež minimum príležitostí sa ukazuje ako veľmi dobrý hráč do budúcnosti, ktorý má na to aby hral pravidelne v základnej zostave v budúcich sezónach po odchode niektorých starších hráčov (Busquets, Rakitič, Vidal). (Nejaká budúca záložná rada v Barcelona by mohla vyzerať Arthur-Aleňa-De Jong a pozdejšie ešte aj možno Puig, nedostal ešte veľké množstvo príležitostí ale keď hral tak ukázal že by mohol mať aj na základ Barcelony alebo by to mohla byť kvalitná náhrada na lavičku to záleží od toho kto bude vtedy trénovať Barcelonu).

BayernMunchen

33
2019-01-30 11:13:30

A o kolko lepsie hra Coutinho? Podla mna o nic lepsie. Malcoma ste tu ukamenovali ze nedal najazd proti Seville po 6 mesiacoch na lavicke a o zapas neskor Coutinho nedal 2 najazdy. A netreba zabudat ani na cenu Cou 160 mega, Malcom 41 mega. Malcom je valverdeho fail, lebo nenasadzovat hraca ani v zapasoch kde vedieme 3 a viac 0 je idiotina najhrubsieho zrna.
Spomente si aj na Suareza ktory dosiel ako superhviezda a dal prvy gol po 565 minutach. A to mal k dispozicii playmakerov ako Iniesta, NEymar a Messi. Malcom este neodohral ani tolko minut co potreboval Suarez a gol uz strelil. A narozdiel od Suareza nie je hviezda ale mlady potencialny hrac. Takze schovajte si svoje dvojite metre, lebo tu uz kazdy ma klapky na ociach ako valverde.
Nehovorim ze Malcom do barcy patri, ale idiotska praca trenera s hracmi na lavicke sposobila to ze nie su vobec schopni zasiahnut do zapasu a priniest nejake goly alebo dobre akcie

mikimi122

9
2019-01-30 11:24:42

No, ale Coutinho má teraz iba zlú formu. To už všetci zabúdate ako v minulom roku bol pre nás dôležitým hráčom. Dal snáď Malcom hattrick proti Levante? Áno, možno mal Malcom málo príležitosti na to, aby sa ukázal, ale v budúcnosti tu nemá veľa miesta. Nemá šancu dostať minúty pomedzi hráčov ako Messi, Suarez, Dembele a Coutinho. Malcom nemá šancu sa dostať do základu skôr ako sa Coutinho presunie do zálohy a zároveň Messi skončí v Barcelone a to už nepočítam ani Dembeleho, ktorý teraz hrá neskutočne. Podľa mňa by sme ho mali predať a z tých peňazí zabezpečiť naše iné priority ako napr. kúpa hroťáka, ľavého obrancu k Albovi a možno aj stopéra.

BayernMunchen

-9
2019-01-30 11:40:19

Myslis ten isty zapas s Levante ako ja kde sme prehrali 5:4? To je naozaj zapas vhodny na ukazku kvality hraca :D
K tvojmu komentu: ano Coutinho hral minuly rok dobre. Ale hraju hraci v barce za zasluhy z minulosti? (sice ked sa pozriem na sucasny kader tak odpoved je zjavne ano) Nema to to byt vo futbale tak ze hrac s najlepsou formou hra a hrac bez formy sedi na lavicke? Lebo ak to je opacne tak asi zle rozmiem futbalu...
A hodnotit Malcoma za zapasy ked hra polka becka, kde poda rovnako tragicky vykon ako Coutinho ked ma okolo seba plnu palbu je tiez dost odveci nemyslis?
Malcom asi v barce nema co hladat (aj ked sme si to zatial vobec neotestovali lebo nedostaval hraci cas), ale ak Coutinho najblizsich 6 mesiacov svoju formu nezlepsi, nema tu co hladat ani on

pmadar1

1
2019-01-30 12:23:38

Že Ťa to ešte baví...

Anko63

2
2019-01-30 12:16:22

Tak prečo ho vlastne kúpili?

mikimi122

1
2019-01-30 12:57:27

Keď narážaš na to, prečo kúpili Malcoma, tak preto, lebo v predošlej sezóne mal Dembele problém so zraneniami a tak isto mal slabé výkony, takže potreboval konkurenciu a aj záskok, keby sa zranil. Plus ako bonus bol Malcom mladý hráč za skvelú cenu.

mikimi122

3
2019-01-30 14:08:29

Presne si myslím, že je to najlepší zápas na ukážku jeho kvality, lebo v tom zápase bol jediný, čo sa nevzdal a bojoval, a keby vtedy bojovali aj ostatný ako on, tak by sme aj vyhrali. Mne ten zápas ukázal náznak toho, že aj po Messim s Coutinom s dobrou formou máme šancu hrať dobrý futbal. Máš pravdu, že hrať by mali tí, čo majú najlepšiu formu, ale musíš aj prihliadať aj na dôležitosť hráča. Keby to bolo podľa tvojho názoru, tak Dembele by tu už dávno nebol, lebo hral zle. Ale Dembele sa prebral a zrazu je za Messim náš najlepší hráč. Coutinho hrá teraz zle, ale keď sa preberie z tej zlej formy, tak má šancu byť zase pre nás veľmi dôležitý. Nemôžeš predávať hráča, čo nás stál 160 miliónov len zato, že ho zo zostavy vytlačil iný. Keby sa hráči predávali len kvôli 3 mesačnej zlej forme, tak by v prestupových obdobiach nastal chaos. Takému hráčovi treba nájsť nové miesto v zostave a tu sa naskytá potreba, aby ho Valverde dával do zálohy. Nemôžeme si dovoliť, aby sa navzájom do nekonečna Dembele a Coutinho hádali o jeden post v zostave, podľa toho, kto má lepšiu formu. Neviem, či si pamätáš, ale aj Coutinho hral viackrát s B-čkom v pohári, taj isto ako aj Malcom. Ale tiež mám ako tak ten názor, že Malcom ešte nič neukázal, lebo nemal kedy. Možno keby hral, tak by sa ukázal ako Dembele, ale tu je ten problém, že kde by hral.

mikimi122

3
2019-01-30 14:10:48

Nejak sa to zle zaradilo, ale bolo to písane pre BayernMunchen

barcelonista29

3
2019-01-30 12:23:06

Predať Malcoma je sprostosť. Jeden z najtalentovanejších mladých hráčov sveta a uvažujú o predaji bez poriadnej šance? S CdR s prerotovanou zostavou na mňa nechoďte :D. Nemôžme mať v tíme jedného krídelníka - Dembélého.

Breza

1
2019-01-30 12:52:14

ked by uz mal Malcom odist tak peniaze pouzit na kupu krídla lebo coutinho a Dembele a nemas koho zanich ked by siel prec jednoznacne by som bol za LOZANA s PSV tam hra paradne zatapal aj v LM proti Tottenhamu aj Interu

tunno

1
2019-01-30 15:08:30

Asi si neuvedomujete ze problem nie je v tom ci mame Malcomovi verit. Problemom je ze je proste nadbytocny. Vyuzitelny je na postoch na ktorych hraje cou, dembele a leo, takze pochopitelne nema miesto a teraz este pribudol aj boateng. Kedysi sa tu pisal clanok o jeho moznom vyuziti ako LB, co bola zrejme kacica, ak nie, tak je to jeho jedina sanca ako sa u nas udrzat

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.