V Reale Madrid dúfajú, že Kuna Agüero čoskoro prestúpi do slávnejšieho klubu z hlavného mesta Španielska. No stále existuje šanca, že Argentínčan skončí v Barcelone a nie v Reale Madrid. Podľa dnešného vydania El Mundo Deportivo, Atlético ponúklo Barcelone možnosť angažovať tohto talentovaného hráča.

Je viac ako jasné, že Sergio Agüero nebude v nasledujúcej sezóne hrať za Atlético Madrid potom ako vyjadril túžbu odísť v letnom prestupovom období. Jeho žiadosť bola prekvapujúca i pre fanúšikov i pre vedenie klubu, keďže Sergio nedávno predĺžil zmluvu do januára 2014 a mal byť jednou s vodcovských osobností Atlética v nasledujúcich rokoch.

Hoci rozhodnutie Agüera bolo prekvapivé, klub ho nechce nechať prestúpiť do Realu, lebo by to viedlo k veľmi veľkej nevôli fanúšikov Rojiblancos. Z tohto dôvodu klub uvažuje o tom, že by Agüero prestúpil do iného klubu. Údajne bola Barcelone predostretá ponuka na angažovanie tohto argentínskeho internacionála.

Ale nielen klub, ale i hráčov agent by bol radšej ak by Agüero prestúpil do Katalánska. Je logické, že iba Barcelona dokáže konkurovať finančným ponukám, ktoré predostiera Real Madrid. Ak by Agüero prestúpil do Realu fanúšikovia Atlética by to vnímali horšie ako „vlastizradu“.

Výkupná klauzula v hráčovej zmluve je na hodnote 45 miliónov EUR, ale jeho hodnota by sa mohla pohybovať až do výšky 75 miliónov EUR.

Bude mať Barcelona záujem o Sergia Agüera?

zdroj: madrid-barcelona.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.