Podľa Katalánskeho denníka SPORT, obranca FC Barcelona Éric Abidal by mal svoju novú zmluvu podpísať ešte pred odchodom na dovolenku. Nová zmluva by Francúzovi predĺžila pobyt na Nou Campe až do roku 2014.

Zmluvu má Abidal predĺžiť po návrate s reprezentačného zrazu Francúzska. Francúzsky národný tím bude pritom hrať tri zápasy. Každé tri dni jeden zápas počnúc od dnešného dňa postupne s národným výberom Bieloruska, Ukrajiny a Poľska.

Indície o predĺžení kontraktu sa pritom začali objavovať už pred jeho operáciou. Abidal je pritom tak ako aj pred operáciou vo svetovej forme. Sezónu začal na ľavej strane obrany, no postupne začal nastupovať aj na poste stopéra vzhľadom na dlhodobé zranenie Puyola, no novej úlohy sa zhostil bravúrne.

Éricova súčasná zmluva je platná do roku 2012, ale klub mu prisľúbil predĺženie tej novej o ďalšie dva roky. Ako povedal sám Éric, svoju futbalovú kariéru chce ukončiť v Barcelone, preto ak by Barca s predĺžením nesúhlasila, svoju futbalovú kariéru by ukončil už v roku 2012. To však nehrozí pretože nová zmluva uzrie svetlo sveta v priebehu niekoľkých dní.

zdroj: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.