Luis Suárez, uruguajský útočník FC Barcelona, opäť pocituje nepríjemnosti vo svojom pravom kolene. Fotografia, ktorú po stretnutí dvadsiateho piateho kola La Ligy Santander zverejnil na sociálnych sieťach Sergio Busquets, ukázala, že hviezdu blaugranas stále podľa všetkého sužujú bolesti.  

Úradujúci líder španielskej najvyššej ligovej súťaže Primery División FC Barcelona na Estadio Sánchez Pizjuán v rámci šlágru včerajšieho programu zvládol mimoriadne náročný duel proti domácej Sevilli. Katalánci triumfovali i pričinením presného zásahu Luisa Suáreza pomerom 2-4, avšak mnohí culés boli po stretnutí znepokojení fotografiou Sergia Busquetsa. Barcelonský stredopoliar zavesil na sociálne siete snímku, na ktorej sa objavil po boku Uruguajčana a kapitána Lionela Messiho, avšak pozornejším užívateľom neuniklo, že Lucho mal na svojom problémovom kolene položený ľadový obväz

Je dôležité spomenúť, že Suárez sa so svojím pravým kolenom trápi už dlhšie. V nejednom rozhovore hráč priznal, že cez bolesť hrá už počas niekoľko rokov, pričom v rozhovore pre denník SPORT na začiatku februára prezradil, že mimoriadne silná bola najmä od začiatku súčasnej sezóny až do poslednej reprezentačnej prestávkyEl Pistolero avšak v rovnakom interview dodal, že od brejku duelov národných tímov nepocítil bolesť ani raz a aktuálne tvrdo pracuje na tom, aby tomu tak bolo i naďalej. Busiho fotografia ale ukazuje, že situácia sa mohla medzičasom opäť zhoršiť. 

Suárez bude podľa všetkého musieť vydržať do konca sezóny a následne spoločne s lekármi učiniť mimoriadne dôležité rozhodnutie. Luis sa bude musieť rozhodnúť, či bude pokračovať v konzervatívnej liečbe, alebo sa, konečne, uchýli ku lekárskemu zákroku, čo by ho síce odstavilo na istú dobu, ale mohlo jeho problém riešiť z dlhodobého hľadiska. Po príklad netreba chodiť ďaleko, pozrieť sa stačí na Samuela Umtitiho. 

V týchto okamihoch sa Uruguajčan pripravuje na dva náročné súboje proti Realu Madrid, Barcelončania najprv na Santiago Bernabéu budú čeliť Bielemu baletu v semifinále pohára a následne aj v lige. Veríme, že útočník nadviaže na svoj gól z nadstaveného času proti Andalúzanom. 

Zdroj: sport
Foto: sport

lejsovka

10
2019-02-24 17:57:00

to tak ked hra každy zapas aj ked hovno najlepšie by bolo keby sa mu nedalo hrat potom by sa dostali do hry ty čo maju formu smutne !!!!!!!!!!!

kluc

20
2019-02-24 17:57:39

Po týchto dvoch zápasoch ho dúfam nechá Valverde sedet a oddýchnuť si proti Vallecanu, to by sme mohli aj s Boatengom zvládnuť.
Bude mať 10 dní na oddych a nech je na 100% fit na Lyon.

kluc

7
2019-02-24 17:59:24

Potom Betis ešte a znova repre prestávka tak je že bude debil a pôjde hrať nejaký prípravný reprezentačný....

Milan87

-7
2019-02-24 18:02:20

Lucho? To je teraz prezivka suareze? To je mi nějaká novinka

tominno9

9
2019-02-24 19:23:05

Lucho je po “domacky” Luis

el_dominiko

14
2019-02-24 18:05:45

No nič, musí to zvládnuť, ale aj nemôže hrať non-stop. Proti slabším súperom by mohol oddychovať.
Cez leto bude treba kúpiť mladého, kvalitného hrotového útočníka. Celkom dobre sa ukazuje Jovic (dnes 1+2), strieľa góly, nahráva aj techniku má.

LaBrie

1
2019-02-25 08:05:10

Verim tomu, ze s tym kolenom ma problemy stale. To by aj vysvetlovalo niektore situacie, kedy sa mu nedari loptu skrotit.....neviem, preco mu Valverde nedopraje trochu oddychu.....

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.