Hviezda Atlética Madrid a majster sveta z roku 2018 Antoine Griezmann považuje mladého holandského stredopoliara v službách Ajaxu, ktorý sa ale v lete pripojí k Blaugranas, za najlepšieho futbalistu, proti ktorému kedy hral. Takisto za najlepšieho spoluhráča pokladá Diega Costu.

Francúzsko na čele s Griezmannom čelilo Holandsku, v ktorého drese hviezdi de Jong, v tohtoročnej edícii skupinovej fázy Ligy národov, kde sa stretli celkom dvakrát. Tento dvojzápas nadchol Griezmanna natoľko, že de Jonga vychválil a dokonca povedal, že je najlepší hráč, s ktorým sa kedy stretol na ihrisku.

„Povedal by som, že de Jong z Ajaxu Amsterdam,“ odpovedal pohotovo na otázku novinára, ktorý chcel vedieť meno najlepšieho hráča, proti ktorému kedy Antoine nastúpil, „pretože počas zápasu som sa ho snažil dostať pod tlak, ale on sa aani na moment nenechal.“

Keď sa Griezmanna opýtali, kto je podľa neho najlepší futbalista histórie, padli dve mená – Messi a Ronaldo. Rešpekt ale takisto preukázal aj takým velikánom, ako sú Pelé, Maradona alebo Zinedine Zidane.

„Najlepší hráč všetkých čias? Viete, to veľmi závisí od konkrétnej éry v dejinách, ale aj tak by som povedal Messi a Ronaldo,“ povedal, „nikdy som nemal tú česť vidieť naživo hrať Pelého alebo Maradonu, preto je to veľmi náročná otázka. Potom je tu aj Zidane, ktorý vyhral majstrovstvá sveta, to sa ani Messimu, ani Ronaldovi zatiaľ nepodarilo.“

Za najlepšieho spoluhráča, s ktorým mal tú česť vo svojej kariére hrať, vybral Diega Costu. Griezmann ani tak nevyzdvihoval Costovu schopnosť strielať góly, ako skôr podporu, ktorú na ihrisku dostával od španielskeho reprezentanta. „Diego mi na ihrisku dopraje slobodu a môžem sa spoľahnúť na jeho podporu počas celých 90-tich minút. Je to hráč, s ktorým si na trávniku skvelo rozumiem. Stačí jeden pohľad a viem, čo zamýšľa. Funguje to aj naopak. Navyše, Diego je bojovník, ktorý nevypustí súboj. Jeho bojovnosť sa často prenáša aj na mňa a to sa mi páči.“

Griezmann sa takisto vyjadril, že pri hraní Fortnite pociťuje omnoho väčší stres ako v momente, keď stojí pred prázdnou bránou.

zdroj: goal.com

foto: goal.com

Mascherano

6
2019-02-27 08:13:52

Tak som rád že sme tohto žebráka nekúpili. Tuším mu tá sláva začína stúpať do hlavy

SandyV

32
2019-02-27 08:45:41

Tak má svůj názor. Sice by všechny duševně pohonilo, kdyby na každou otázku odpověděl Messi, ale nemyslím si, že tohle je zrovna známka toho, že mu sláva stoupá do hlavy.

jokerito

8
2019-02-27 08:42:54

Diego Costa? To nemoze mysliet vazne...

kluc

7
2019-02-27 08:54:01

Na toto som natrafil, nebral by som to vážne ale niektoré veci ukazujú že de jong https://youtu.be/...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.