Ernesto Valverde, hlavný tréner FC Barcelona, bol po včerajšom El Clásicu mimoriadne spokojný. Kormideník blaugranas z lavičky na Santiago Bernabéu sledoval, ako jeho zverenci pokorili domáci Madrid najtesnejším možným rozdielom a vzdialili sa tak od svojho úhlavného rivala už na neuveriteľných dvanásť bodov. 

Sergio Ramos a rozhodca

"Povrávajú sa rôzne veci, no ja osobne som nevidel nič. Zápas bol tvrdý asi tak veľmi, ako sú tvrdé všetky stretnutia proti Madridu."

Madrid vzdialený už dvanásť bodov

"Madrid neodpisujeme v žiadnom prípade a za žiadnych okolností. Do konca ostáva obrovské množstvo duelov. Madrid je schopný vyhrávať neuveriteľné množstvo súbojov po sebe a je tu navyše stále Atlético. Myslieť na titul je v týchto okamihoch absurdné, pokiaľ by sa tak stalo, začali by sme prehrávať. Madrid je stále v hre, ani zďaleka už nie je naším jediným rivalom Atlético."

Herné zlepšenie

"Podali sme oveľa lepší výkon. V pohári sme neboli takí plynulí na lopte, zatiaľ čo dnes sme sa posunuli vpred. Máme za sebou náročný, ťažký súboj s najspravodlivejším možným výsledkom. Remízy sa nám už nepozdávali. Hlavné je to, aby sme sa nachádzali blízko súperovho brankára. Náš dnešný prístup bol fantastický, absolútne nás neovplyvnilo to, že namiesto Lucasa nastúpil Bale."

Messi

"Je to mimozemšťan po všetkých stránkach. Zakaždým, keď sa dotkne lopty, niečo sa deje."

Madrid a Liga majstrov

"Víťazstvá vás posilnia po psychickej stránke, obzvlášť, pokiaľ triumfujete dva razy za sebou na Santiago Bernabéu. Pred rokom sme však mali v La Lige ešte väčší náskok a Madrid sa tešil z výhry v Champions League aj tak. Je to družstvo, ktoré vždy ukazovalo, že dokáže získavať trofeje v akejkoľvek situácii."

Rakitić

"Je to veľmi istý futbalista, mimoriadne konzistentný minútu čo minútu, zápas čo zápas. Výborne sa zapája do herných kombinácií, je skvelý na lopte, vyznačuje sa svojou všestrannosťou. Sme s ním nesmierne spokojní."

Vinícius

"Dnes sme bránili aj útočili oveľa lepšie. Z môjho pohľadu hral, ako vždy, dobre, ale keď je váš súper lepší, ovplyvní vás to."

Zdroj: marca
Foto: marca

peterkrcmar

10
2019-03-03 07:39:43

Velmi diplomaticky ... ale i on ví ze Real letos už titul nezíská

maryann

24
2019-03-03 07:43:22

Velmi dobre usita taktika na oba zapasy.
Striedanie Vidala v pravu moznu dobu,super.
Takticky sa vyjadril k Ramosovi-to ja by som nedokazal nepovedat,ze Ramos hovado.

Grendo

16
2019-03-03 07:53:51

Keb este v stredu prehraju s Ajaxom 0:2 tak nadherny tyzden (streda-streda(....behom tyzdna kompletne prist o sezonu...a to este na prelome februara/marca...to by bolo fakt super...

singo1

5
2019-03-03 10:12:07

S ajaxom bude uradovat hrac madidu s cislom 12 ver tomu ze ajax zaresu ako prasivu svinu

jan22

2
2019-03-03 08:19:36

.... v článku má byť ...súperovho brankára ....

emiliano

9
2019-03-03 09:13:49

Konečne som videl Rakitiča hrať dobre, ba výborne, jeho prihrávky už boli do šancí, nie späť. Zasa Dembele má naviac, ale nevyužíva sa jeho rýchlosť, lebo skoro vždy po získaní lopty spomalíme. A staticky je len polovičný. Vidal super, Viniciusa spapal. Pique vyhral skoro všetky hlavičkové súboje, tam je extra. Len keby nepodľahol svojej túžbe ukázať sa a vyvážať loptu z vápna sólovo, zasa to urobil, ako v 1. zápase a stratil loptu. Luis sa zlepšil, len nech toľko nepadá, lebo poznajú ho a nepíska sa. Rozhodca neudelil Realu niekoľko žltých, bál sa, že sa vystaví do tlaku dať červenú. Keď im Vinicius začne premieňať šance, budú nebezpeční.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.