Jean-Clair Todibo si tento týždeň v zápase proti Girone pripísal na svoje konto debut v drese FC Barcelona. Mladík v rozhovor pre BeIN Sport priznal, že trénovať s týmito hráčmi je veľká česť a je na to patrične pyšný.

"Som spokojný, chcem napredovať a obnoviť si fyzickú formu. Počas zápasu o Katalánsky superpohár som sa cítil trochu unavený, ale musím naďalej pracovať, to je najdôležitejšie. Neskôr sa chcem vrátiť na trávnik tak rýchlo ako to len bude možné," priznal Todibo.

Francúz trénuje s mužstvom Ernesta Valverde už vyše mesiac: "S týmito hráčmi sa môžete len učiť. Som pyšný a prekvapený, že s nimi pracujem každý deň. Cítim, že vďaka nim a ich skúsenostiam, robím pokroky. Snažím sa získať niečo od každého: od Luisa Suareza, Messiho, Piquého, Umtitiho či Lengleta. Po trochu od každého. Všetci sú skvelí hráči a majú svoje prednosti. Snažím sa naučiť to, čo majú najlepšie," povedal stopér.

Todibo sa tiež vyjadril k cieľom tímu v koncovke sezóny: "Chcem získať treble. To je cieľ nášho klubu, ale nechcem predbiehať a zachádzať ďaleko do budúcnosti," povedal 19-ročný futbalista.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: fcbarcelona.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.