Barcelona sa vo štvrťfinále Ligy Majstrov stretne s Manchestrom United. Priamo na žrebe v Nyone bol prítomný riaditeľ Barcelony pre inštitucionálne otázky Guillermo Amor. Za stranu United výsledky žrebu komentoval Andy Cole.

Guillermo Amor

Súper

"Som spokojný. K tomuto dvojzápasu je potrebné pristúpiť s čo najväčším optimizmom. Cestujeme do Anglicka, no v žrebe boli prítomné až 4 anglické tímy, takže šance boli veľké. United je skvelý tím."

Odveta na Camp Nou

"Odohráme dvojicu finále, každý zápas je veľmi dôležitý. Hra doma či na výjazde nič nezaručí, záleží na tom, aký budeme mať deň. Zlý výsledok z prvého zápasu môžeme dohnať na Camp Nou, čo nie je zlé. Do Manchestru však vycestujeme dosiahnuť dobrý výsledok. Barcelona tam ešte nevyhrala."

Možný stret s Liverpoolom v semifinále

"Ak chceme získať trofej, musíme vyhrať so všetkými. Ak nehráme bezprostredne s najlepšími, tak narazíme na tých, ktorí ich vyradili. Myslíme na štvrťfinále a nie semifinále. Najprv musíme poraziť United."

Ľahký súper?

"Silné tímy ako Real či PSG už vypadli. Ľahký súper neexistuje. Každý nás môže vyradiť."

Andy Cole

Barca favoritom?

"Pôjde o ťažký zápas, Barcelona patrí medzi veľké európske tímy."

Boj o Ligu Majstrov

"Vyhrať môže veľa tímov, taký je futbal. Zápasy budú ťažké, uvidíme či sa nám podarí zvíťaziť a postúpiť."

Zmena poradia zápasov

"Udialo sa to z dôvodu zápasu Manchestru City. Je to jedno. Aj jeden aj druhý zápas bude ťažký. Messi je pravdepodobne najlepším hráčom súťaže a bude ťažké ho ubrániť."

zdroj: as.com
foto: fcbarcelona.com

David777

36
2019-03-15 15:46:16

Ja len sa bojim, ze United maju velmi mlady perspektivny a rychly utok na cele s Martialom, Rashfordom a Lingardom a bojim sa, ze budu robit velke problemy nasej obrane. Inak si myslim, ze ci uz kadrovo ale aj herne budeme mat navrch.

maryann

25
2019-03-15 16:04:43

Pique je v top forme,Lenglet hra stabilne velmi dobre a dovtedy sa rozohra aj Umtiti,bude z coho vyberat.A mozno este bude fit aj Vermaelen...

GabrielSVK

-21
2019-03-15 17:38:07

Tých pár zápasov čo zahral dobre ešte nehovorí o top forme. Nejako sa zabúda, ako nám viac ako polovicu sezóny horela obrana, na čele s Piquem. Netreba podceňovať nikoho a už vôbec nie rýchlych a fyzicky zdatných mladých hráčov United.

maryann

28
2019-03-15 16:06:47

A ak by chceli robit aj tak privelke problemy - je tu este Vidal.....,ked ho Valverde na nich vypusti...

mikimi122

6
2019-03-15 16:19:09

Nesúhlasím s Coleom, vyhrať môže vždy iba jeden tím. Iba jeden tím môže na konci tejto cesty zdvihnúť 1. júna tú prekrásnu ušatú trofej a verím, že to budeme my. Základom je brať každý jeden zápas v LM ako finále.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.