Barcelona v Lige Majstrov narazí na Manchester United a Clement Lenglet môže v tomto prípade zohrať veľmi dôležitú úlohu. V uplynulej sezóne ešte ako stopér FC Sevilla sa významne pričinil o to, že Andalúzania z Ligy Majstrov vyradili práve Červených diablov.

Francúz hral v oboch osemfinálových zápasoch Ligy Majstrov 2017/2018. Jeho mužstvo remizovalo na Sánchez Pizjuán 0:0, no na Old Trafforde vyhralo 2:1. Lenglet v oboch zápasoch podal nesmierne vydarený výkon. Dokázal eliminovať Romelu Lukaku. Hráč si poradil so silným belgickým útočníkom, ktorému sa podarilo streliť iba čestný gól v odvete na Old Trafford v 84. minúte.

Tieto výkony a takisto výkony v následnom štvrťfinále, kedy kryl Roberta Lewandowskeho zapríčinili, že Barcelona sa upriamila na kúpu hráča za 35,9 milióna eur. Francúzsky obranca si dokázal vybojovať miesto v prvom tíme, kde je partnerom Gerarda Piquého.

Pred tohtoročným štvrťfinále s Manchestrom United si Lenglet bude môcť oddýchnuť, pretože tréner Francúzska Didier Deschamps sa rozhodol, že ho počas najbližšej reprezentačnej prestávky nepotrebuje. Tréner absenciu Lengleta v nominácii vysvetlil tým, že hráč nemá dostatočné skúsenosti.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: facebook

Babuca

35
2019-03-16 09:25:53

Momentálne hrá vo výbornej forme, v najlepšej za pôsobenia v FCB. Len nech mu to do konca sezóny vydrží, budeme to potrebovat :)

Babuca

34
2019-03-16 09:29:09

Len nech do Deschamps nepovoláva aspoň ušetrí sily a ešte viac bude aj motivovaný. Merci Didier

JCillessen1

3
2019-03-16 12:44:35

<3

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.