Lionel Messi v tejto sezóne predvádza úžasné výkony. Už len to, že hráva skôr ako záložník, no stále vedie poradie strelcov v rámci boja o Zlatú kopačku, dokumentuje, že je skutočne najlepším hráčom sveta. Svoju extratriedu predviedol aj vo včerajšom súboji na pôde Realu Betis.

Odohral tak dobrý zápas, že mu po treťom góle tlieskali aj fanúšikovia domáceho tímu a štadiónom Benito Villamarín sa nieslo povestné: "Meeessi, Meeessi, Meeessi!" Messiho výkon však nenechal chladných ani samotných hráčov Realu Betis. Niet sa čomu čudovať. Jeden gól krajší ako druhý a nechýbalo veľa, aby Argentínčan v úplnom závere stretnutia zaznamenal aj štvrtý gól. Magický večer pre Blaugranas, úplne dokonalý pre šikovného Argentínčana.

zdroj: youtube.com
foto: facebook

MrCrowley

top komentár
58
2019-03-18 09:30:36

Pau Lopez, brankár Betisu. Vždy keď hrá Leo proti nemu, prajem Leovi aby mu šupol zopár gólov za to čo mu urobil prepnutý Pau keď ešte chytal za Espanyol. Leo ležal v päťke súpera, Pau Lopez sa na naho pozrel, postavil sa ako že ide rýchlo odkopnúť loptu a svoju stojnú nohu dal na Leove lýtko a celý odraz aj odkop urobil cez Leovu nohu. Vtedy nebol VAR a po trávnikoch LaLigy behali podobní prepnutí týpkovia ako Pepe, Ramos (ten ešte behá ak práve nesedí za červenú). Našťastie Leova píšťala vydržala a rozhodca typu Mallenco, Lahoz, Gil Manzano či Hernandez Hernandez sa tváril že nič. Takže 3 góly Pau Lopezovi sú pre Lea jednou z malých náplastí za animozity na ňom spáchané a je to jasný dôkaz toho že: NA KAŽDÉHO PRÍDE. Ak má ešte niekto otázky na túto éru, tak nech sa spýta fanúšikov Betisu keď tlieskali Leovi za tie góly čo im našupoval. Na vlastné oči vidieť niečo výnimočné..... Vďaka Leo.

ximpp

14
2019-03-18 10:29:42

Je fantastické, že Leo má na to,aby takovému Pepe-Ramosovskému týpku oplatil jeho prasárny nádhernou hrou s famózními góly.

okbor

10
2019-03-18 11:38:21

Presne tento moment s týmto brankárom mi utkvel v pamäti. A keď ho vidím, ako pozerá čo sa to deje, tak si tiež hovorím, tak tu máš.

emiliano

1
2019-03-21 07:34:34

Presne na to som myslel aj ja, keď mu dal 3 góly. Úmyselne a drzo mu stúpol na nohu, vtedy Espaňol trénoval Rumun a Pique povedal: Myslel som, že hráme s futbalistami nie s karatistami. Odvtedy sa to ukľudnilo.

Budko

18
2019-03-18 10:25:49

keď skonči Messi bude to veľká rana je to proste najlepší futbalista niet pochyb ked som ho videl prvý krát hrať som si povedal je to najlepší futbalista od vtedy som to nezmenil je to KING futbalu

Misty

19
2019-03-18 10:57:30

Husina a slzy v očích z těch reakcí.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.