Jasper Cillessen poskytol rozhovor na reprezentačnom zraze Holandska. Nechýbala ani otázka o postupe Ajaxu Amsterdam cez Real Madrid v Lige Majstrov.

Ajax VS Madrid

"Bolo to fantastické. Povzbudzoval som a tešil som sa z tohto výsledku doma na gauči. Nie preto, že hrá v Barcelone. Len preto, že som niekedy hrával v Ajaxe. Ako Holanďan som na tento tím hrdý."

"Osobne som s hráčmi Ajaxu hovoril o zápase s Realom, ale samozrejme na túto tému bolo množstvo žartov. Ľudia by chceli, aby teraz to isté urobili s Juventusom."

Individuálna forma Cillessena

"V súčasnosti som vo veľmi dobrej forme. Pred šiestimi týždňami som si poranil lýtko, ale už po mesiaci som sa objavil na lavičke náhradníkov. Chcel som byť zdravý, čo najskôr a mojim hlavným cieľom boli reprezentačné zápasy. Na lavičke som sedel už počas zápasu s Realom Madrid a bolo to trochu skôr ako sa prvotne predpokladalo. Teraz nabieham na môj bežný rytmus."

Budúcnosť

"Zatiaľ som sa sústredil na návrat k zdraviu. Teraz môžem premýšľať o mojom odchode, ale prestupové okno sa otvorí až o niekoľko mesiacov. Všetko sa môže zmeniť. Nechcem nič prikrášľovať, chcem hrať viac."

Do Jong do Barcelony

"Podelil som sa s ním o moje skúsenosti a povedal som mu, čo môže očakávať. Moje skúsenosti sa mu páčili."

zdroj: fox sports
foto: fcbarcelona.com

vondeylen

25
2019-03-20 09:35:53

...škoda,ze viac nehrá,sympaťák čo zapadá do barcy...

FCBarcelona2018

10
2019-03-20 09:50:13

Keď budeme v La Lige mať titul istý, kľudne môže všetky ostatné zápasy odchytať Cillesen. Je to kvalitný brankár čo potvrdil už nie raz.

kluc

6
2019-03-20 10:27:08

skôr teraz nech hrá, ak sa dostaneme do finále LM bude musieť byť ter Stegen vo forme.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.