Emerson v súčasnosti hráva v Betise Sevilla, kde je na hosťovaní z Atlética Mineiro, no o niekoľko mesiacov sa stane hráčom FC Barclona. V poslednom zápase Betisu proti Barcelone Emerson odohral takmer pol hodinu a neskôr poskytol rozhovor.

"Som veľmi spokojný so šancou, akú som dostal v zápase proti Barcelone, no smutný z dôvodu konečného výsledku. Moju formu zlepšujem každý deň, aby som bol pripravený hrávať za Betis. Keď bol výsledok pre nás nepriaznivý, pomyslel som si, že by som sa mohol dostať na ihrisko a pokúsil sa niečo urobiť. Na začiatku som cítil mierny tlak, ale neskôr to bolo lepšie a cítil som sa slobodne," uviedol Emerson.

"Po skončení stretnutia som hovoril s mojimi známymi a povedal som im, že až do momentu odpískania tohto faulu sme hrali naozaj dobre. Ten faul podľa mňa nebol. Messi má ohromné schopnosti a strelil gól. Hrali sme naozaj dobre, no on sa objavil opäť...," pokračoval.

Emerson zostane na hosťovaní v Betise do 30. júna tohto roku a potom sa jeho prestup do Barcelony stane oficiálnym. Následne ho klub do Betisu pošle na hosťovanie na nasledujúce 2 roky. Samotný hráč tento postup klubov nechce hodnotiť: "V súčasnosti na moju budúcnosť nemyslím. Som v Betise a sústredím sa na to, aby som hral, čo najlepšie. Bez ohľadu na to či ide o Barcelonu, Getafe alebo akýkoľvek iný tím. Na Barcelonu budem myslieť potom v júli. V súčasnosti to nerobím," uzavrel.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: fcbarcelona.com

Jhonys

7
2019-03-20 10:21:38

lol, a před měsícem zase vykládal, jak se už těší, že bude hrát s Messim a jak na Barcelonu myslí :D

Malloy

4
2019-03-20 13:54:15

Načo na 2 ročne hostovanie zas top prestup a po roku tam aj ostane ani nezahrá v Barcelone

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.