V rozhovore pre Betevé bývalý brankár Barcelony a asistent trénera Luisa Enriqueho, Juan Carlos Unzué potvrdil, že medzi ním a Neymarom došlo k výmene názorov. V tom čase o tom písali mnohé médiá.

Unzué potvrdil spor s Neymarom

"Hovoril som sa všetkými hráčmi, takisto s Neymarom v priebehu spomínanej debaty. Chcel som, aby si uvedomili dôležitosť niektorých momentov, pretože som uznal, že im to pomôže. To mi dáva pokoj. Mám dojem, že to, čo urobil Neymar v Barcelone, nie je posudzované spravodlivo."

Unzue sa mohol stať hlavným trénerom

"Nemôžem poprieť, že po odchode Luisa Enriqueho boli isté kontakty v klube týkajúce sa mojej práce. Môžem však povedať, že výber, pre aký sa Barcelona rozhodla, je fantastický. Valverde je veľmi prirodzený, zdá sa, že dobre pristupuje k akejkoľvek situácii. Hráčom ukazuje svoj pokoj, ktorý klub niekedy potrebuje a vyžaduje."

Ter Stegen

"Mám dojem, že dôležitosť Ter Stegena by počas nasledujúcich dvoch rokov mohla byť ešte kľúčovejšia. Je veľmi dôležitý. V prvej polovici uplynulej sezóny hral fantasticky. V súčasnom ročníku od novembra sa mohlo zdať, že mužstvo má o čosi väčšie ťažkosti, ale ter Stegen bol opäť veľmi efektívny."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: fcbarcelona.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.