Paul Pogba sa už nevie dočkať dvojzápasu Ligy Majstrov proti Barcelone. O tomto štvrťfinále sa hviezda Manchestru United zmenila v rozhovore pre Eurosport.

"Je najlepšia zo všetkých. Je to mužstvo, na ktorého hru sa veľmi dobre pozerá, pretože sa vždy môžete niečo naučiť. Má veľkých hráčov, predovšetkým jedného výnimočného, ktorý je rozhodne nad ostatými," povedal Pogba na tému Barcelony a Lea Messiho. "Súperenie s Barcelonou bude výnimočné, pretože to mužstvo nás v minulosti porazilo a teraz na seba narazíme opäť, no je to dobrá príležitosť, aby sme sa tešili z futbalu, pretože okolnosti tomu prajú," pokračoval.

Keď mal Francúz problémy v Manchestri z dôvodu konfliktu s Josém Mourinhom, v tlači sa objavilo množstvo špekulácií na tému jeho prestupu do Barcelony. Po nedávnom rozhovore, v ktorom Pogba chválil odvekého rivala Barcelony, Real Madrid, médiá Pogbu okamžite začali spájať práve s Los Blancos. "Real Madrid je vždy snom každého dieťaťa a každého hráča, zvlášť so Zidanom na lavičke," vyhlásil Pogba včera na tlačovke na zraze francúzskej reprezentácie.

Bývalý hráč Juventusu nemohol nastúpiť v odvete osemfinále proti PSG, ale zápas samozrejme sledoval z tribún. Prežíval obrovské emócie a nečudo. "Cítil som väčší tlak, než počas finále Majstrovstiev sveta z dôvodu súpera a jeho pozície a zvlášť v tak jedinečnom prostredí ako Parc des Princes. Trpel som a bol som veľmi vystresovaný. Okamžik zahrávania pokutového kopu ma priviedol do stavu veľkého napätia, ale zachoval som nádej a tímu som veril. Nebolo to pre mňa jednoduché, pretože som všetko prežíval vo vnútri," prezradil Francúz.

Pogba má možnosť hrať s mimoriadne talentovanými hráčmi ako na klubovej úrovni, tak aj v reprezentácii Francúzska. Záložník predpovedá obrovskú budúcnosť ako Mbappemu, tak aj Rashfordovi: "Sú to mladí hráči, ktorí reprezentujú budúcnosť. Hra s nimi ma napĺňa spokojnosťou, obaja majú podobné vlastnosti. Uľahčujú mi prácu, pretože viem, kam musím poslať prihrávku," ukončil Pogba.

zdroj: as.com
foto: facebook

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.